• kullanicilar tarafindan tasarlanan guzel calismalarin, gerek poster veya tuval uzerinde, gerekse american apparel t-shirtlerinin uzerine basarak makul fiyatlara satan inanilmaz bir site. ama malesef bircok online site gibi, ulkemize servis yapmamaktadirlar.
  • cok super, mukemmel urunler satiyolar burda. guzel tasarimlari bir cok platforma uydurmaya calismislar ve basarmislar. ne zamandan beri bilmiyorum ama su an icin tum dunyaya gonderim yapiyorlar. paypal ve kredi karti ile alisveris imkani da var.

    anladigim kadari ile calisma duzenleri de gayet basit. siparisi veriyorsunuz ve onlar urunu uretip size kargoluyorlar. stokta falan urun bulundurma derdi yok kisacasi.

    ek olarak kargo fiyatlari da super hiper uygun. hatta, bildigin ucuz. mis.
  • kargo fiyatları uygun, tişört fiyatları bir miktar yüksek firma. kargonun size ulaşımında da takip numarası sağlayamadığı için sorun çıkabiliyor malum amerikadan geliyor ürünler. ancak bu konuda da hayli yardımcılar satın aldığım 3 adet tişört 1 ay sonunda hala gelmeyince aynı paketi ücretsiz olarak tekrar basıp tekrar yolladılar. bir de ilk sipariş de elinize ulaşırsa geri yollamayın tişörtlerimizden çok güzel yastık kılıfı olur diye mail attılar.
  • deviantart ve pinterest karışımı bi yer gibi.
  • tumblr'da ve deviantart'da gördüğünüz ne kadar fanart varsa tişört, bardak, telefon kılıfı vs. olarak bulabileceğiniz güzel site.
  • o kadar mükemmel t-shirt'ler var ki insan kendisini kaybediyor 300 dolarlık sipariş hazırlıyor. en zor kısmı tek tek sepetten çıkartmak o ürünleri :(

    fakirlik sucks amk
  • siteden bir ürün aldığınızda "we’d like you to now take a moment. stare up at the vastness of the multiverse and understand what a splendid thing you have done. somewhere an independent artist is cheerfully dancing in the knowledge that someone likes what they do. ıt’s a wondrous thing. you should feel good right about now." diye tatlı mı tatlı bir mesaj atan bir tee t-shirt üreten site. hem de sepeti doldurmanıza rağmen 10 dolarlık bir shipping ücreti çıkarıyorlar. dolar çok pahalı olmasa her ay çılgın atacağım sitedir. yirim.
  • satılan ürünlerin harikalığı kadar çalıştıkları kargo şirketi ve uyguladıkları teslimat prosedürü bir o kadar berbat olan alışveriş sitesi. yaklaşık 15 farklı sticker siparişi verdim bir ay boyunca teslim edilemedi. teslim edilememesini geçtim siparişimin teslimat sırasında kaybolduğunu duymuş olmam beni derinden üzdü. bir barkod numarası da vermedikleri için bu süre zarfı içerisinde hiçbir kargo firmasından sorgulama gerçekleştiremedim. her neyse daha sonra iletişime geçip bana ücretsiz ikinci bir gönderi yapacaklarını söylediler. bu sipariş de 29 nisan'da kargolandı, bugün günlerden 12 mayıs ve ben beklemeye devam ediyorum. eğer bir kere daha siparişin kaybolması söz konusu olursa sanırım geri ödeme isteyeceğim. gerçi bu noktaya nasıl geldim ona da şaşıyorum ve gelene kadar da sabrımı kendi kendime takdir ettim.

    sonradan gelen edit: üzerinden bir ay geçen ve ücretsiz olarak tekrar gönderimi yapılan siparişim daha yeni geldi. açıp kontrol ettim ve üst düzey kalitesiz çıktılar alınmış. şimdi ikinci gönderdikleri yolda ve onlar da gelecek muhtemelen. verdiğim 10 dolar çöp olmuş durumda. sticker konusunda son derece başarısız olduklarını söylemek zor olmaz. sadece sticker kategorisinde kimseye tavsiye etmiyorum. sanırım bir de stickermule deneyeceğim.

    sonradan gelen edit 2: etiketlerim geldi yukarıda yazmıştım kargo ile ilgili bir sıkıntı yaşandığını. ilk siparişimin gelmemesi üzerine bir ikincisi göndereceklerini söylediler ve gönderdiler. yaklaşık bir hafta sonra iki farklı paketim gelmiş oldu. biri ücretli gönderi diğerini ise kendilerini affettirmek için gönderdikleri ücretsiz olan. neyse ki ürünler geldi fakat kalite olarak çok kötüler. gönderdikleri etiket çıktıları baskes teknoloji uygulanarak yapılmış fakat 300dpi çıktı alınmamış ve etiketler piksel piksel görünüyor ve renkleri de doğru çıktılanmamış. redbubble benim gözümde sınıfta kaldı açıkçası. stickermule deneyeceğim ya da artı kendi etiketlerimi kendim bastıracağım.
  • tasarımcıların grafiklerini yaptığı ve sizin siparişinize göre de üretilip tee amerika'lardan postalandığı işe yarar bi alışveriş sitesi.

    geçmiş entryleri bi okudum da umarım kargom 1 ayda gelmez ve 2. defterim hediye olur. *

    kargom dedim ama hala kararsızım. kargo ücreti 5 dolar. makul bi fiyat bence. ama hardcover journal şekilli defterler epey pahalı. en ucuzu 17 dolar. bir de doların şuanki durumunu düşünürsek cep yakıyor.

    dolar bi düşsün de bakarız yine bi aralar`::(`

    (bkz: fail)
  • saatlerimi harcayabilecegim site.
    kullanicilarin urettigi super yaratici t-shirtler, tatli kupalar fln:) geek'ler icin ozellikle muhtesem.
    ilk siparisten sonra, 10 dolarlik indirim kodu veriyorlar, dayanamayip bes dakika sonra ikinci siparisimi de verdim. bakmak isteyenler icin adres

    edit: cok da ilgililer. iptal etmek istedigim urunu, sorgusuz sualsiz aninda iptal ettiler :3
hesabın var mı? giriş yap