• basın ve siyasetin el birliğiyle algı operasyonu yaparak amaçladıkları sonuç. operasyon, cemaat, ihale, son kale aziz yıldırım falan derken mahkemede asla reddedilmeyen maç bağlama konuşmaları unutturuldu. bunların 10'da 1'i gs veya ts'de olsa ortalığı yıkarlardı ( ki bir balık tapesiyle ts'yi küme düşürmek istemeye başladı adamlar ) fakat kendi maç satın alma konuşmalarını hiçe sayıyorlar.
    unutturmayalım, elinde farklı tapeler olan varsa paylaşsın ayrıca:
    aziz, görüşmeleri kendi yaptığını ifade ediyor: http://i.hizliresim.com/6rv9np.jpg
    mecnun odyakmaz'ın maç haftası telefon görüşmesi: http://i.hizliresim.com/znzzdg.jpg
    tapelerdeki tek şüpheli görüşmenin açıklaması, şekip'in tapesi: http://i.hizliresim.com/p3a0n5.jpg
    ömer aysan ve kahe isimli inşaat işçilerinin çalıştırılması(!) ve dikim olayı: http://i.hizliresim.com/aqnll4.jpg
    ibrahm akın'ın imama şike caiz mi değil mi diye sorduğu görüşme: http://i.hizliresim.com/vznbj4.png
    kaleci korcan şike için zam istiyor: http://i.hizliresim.com/a2xl1b.jpg
    efsanevi tarla olayı ve efsanevi tarla savunması: http://i.hizliresim.com/qxzalg.jpg
    şekip mosturoğlu'nun bursa'daki inşaat işçileri(!): http://i.hizliresim.com/vpz0qj.jpg
    zafer önder ipek'in çok konuşulmayan itirafı: http://i.hizliresim.com/vpz0qj.jpg
    musa'ya yapılacak gizemli teklif şifreli konuşuluyor ( nedense? ) http://i.hizliresim.com/1pzlay.jpg
    ercan doğan'ın şekip ile ilgili şike itirafı: http://i.hizliresim.com/lpry8a.png
    mahkeme heyetini güldüren olay: aziz ve ilhan birbirini yalanlıyorlar... http://i.hizliresim.com/rln3xv.jpg
    50 50 zam yaptık tapesi: http://i.hizliresim.com/1pzlob.jpg
    eskişehir maçının kadrosu ayarlanıyor: http://i.hizliresim.com/lpry6z.jpg
    operasyonu falan bırakın demgojiyi taraftarlığı. daha düne kadar "aziz baba halleder raad olun" diyen tipler 3 temmuz'dan sonra azizci oldular. bu adam mı temiz? bu adam mı cumhuriyetin son kalesi? aykut'un da dediği gibi belki, radar size tutuldu ama suç tutan da değil yakalananda olsun beyler...
  • böyle adaletsizlikler yüzünden ülke yanıyor zaten adaletsizliğin futbolu taraftarlığı mı olur.

    tanım: adalete inanan her insan evladinin ilgilenmesi gereken eylem.
  • sadri şener, ünal aysal, hacıosmanoğlugiller'in sözlük ayağından yürüttüğü kupa alma girişimi. bu gs ve tsliler iyice mallaştı.
  • neresinden tutarsan elinde kalan savunmalar, iftiralar ve itiraflarla yapmaya çalışılandır.

    (bkz: nihat özdemir/#42578709)

    "21 aralık 2011: "58.madde değişmezse türk sporu batar"http://www.hurriyet.com.tr/…por/futbol/19511067.asp

    21 ocak 2012(söylem tarihi 20 ocaktır): “58. madde değişmesin. virgülüne bile dokunulmasın”
    http://www.hurriyet.com.tr/…por/futbol/19736986.asp"
  • lan işte böyle aleni şerefsizlikler hasıraltı edilebildiği için ülke yangın yerine dönüyor, güçlü taraf ülkede her istediğini yaptırabildiği için
    burnumuz boktan çıkmıyor. yazık bu şike meselesi, 17 aralık rezilliği, kpss rezilliği, tus polis okulu sınavları, soma katliamı... göz göre göre harbiden amımıza koydular lan.

    (bkz: bu milletin amına koyacağız)
  • özellikle yolsuzluk eylemleri sonrası ortaya saçılan tapelere inanan ama şike sürecinde ortaya çıkan tapelere inanmayan insanları gördüğümüz süreçtir.

    arkadaş sen fenerbahçe olarak şike yapmışsın ve avrupa'dan şutlanmışsın. şike suçun bulunduğun ülkede mahkemelerce onanmış ama ceza almamışsın, bir yaptırım uygulanmamış. sen de çıkmış ceza almadığın bir ortamda "anam avradım olsun şike yapmadık hüloooğ" diye masal anlatıyorsun.

    madem şike yapmadın uefa ve cas neden "kaybol git temizlen gel, sen şike yapmış bir takımsın" dedi?
    madem şike yapmadın uefa ve cas nezdinde neden hak aramıyorsun?
    kendi taraftarını cas kararı sonrası "isviçre federal mahkemesine başvurcaz hıamına görceksiniz siz" diye kandırıp hiçbir girişim yapamamanız neden? isviçre federal mahkemesi bu tip davalara bakmıyor değil mi? usulen bir haksızlık var mı ona bakar "olm bi gidin" der diye başvuramadınız mesela. ama kendi taraftarınızı yemlediniz, onlar da bu yemi yuttu.

    fenerbahçeli arkadaşlar ısrarla şikeyi inkar ediyor. akplilerin yolsuzluğu inkar etmesi gibi. fenerlilerin düşünce "aziz yıldırım şike yapmadı, yaptıysa fenerbahçe için yaptı", akplilerin düşüncesi "başbakan hırsız değil, çaldıysa ülkesi için çaldı". ne kadar benzer ruh halleri değil mi?

    gelelim kadıköy'de her maç sövülen başbakanın fenerbahçeyi aklamak için yaptıklarına. rıdvan dilmen ve fenerbahçeli yöneticilerin 3 temmuz sürecinden bu yana onlarca defa başbakanla görüştüğünü bilmeyen fenerbahçeli yoktur. apar topar değiştirilen 6222, türkiye futbol federasyonu başkanı değişikliği fenerbahçeyi aklamak için değildi yani? oldu, biz de yedik.

    avrupa'da şike suçundan ceza almadığı kurum kalmayan fenerbahçe halen türkiye'de şike yapmadık diye beyin yıkıyor. arkadaş, türkiye'de sana cezai yaptırım uygulamış bir makam yok sen kimi salak yerine koyuyorsun?

    kişiler ve kurumlar ayrılmalı diye bir şey uyduruldu. aziz yıldırım ne dedi? "ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım öyle saçmalık mı olur?"

    bence bütün fenerbahçeliler de aziz yıldırım'ın şike işlerine bulaştığı o sezondan pis kokular alıyor. ama takımlarına haksızlık yapıldığı algısı empoze edildi ve bunu kabullenemiyorlar. kendilerine oyun oynandığı yalanına inanıyorlar.
    uefa'nın bütün kurumları fenerbahçenin şike yaptığında hemfikir. hatta bunu son olarak cas onaylamıştı.

    uefa'nın kararlarında şike suçunun cezası bellidir. uefa'ya bağlı tüm ülke federasyonları bu kararı uygulamak zorunda. uefa türkiye futbol federasyonuna 2010-11 sezonu kararlarını gözden geçir der, ama şimdi ama sonra. o zaman da tff sıkıysa "bu dava kapandı" desin. uefa kapatmadan sen nereye kapatıyorsun derler adama.

    şikeyi türkiye'deki adama unutturduğunu zannedersin ama şampiyon olduğun sezon avrupa'ya gidemezsin. fenerbahçe seneye şampiyon olursa avrupa'ya gidecek zannediyorsunuz değil mi? o işler öyle olmuyor işte.
  • bugünkü entryden sonra fenerbahçenin isviçre federal mahkemesine başvurduğunu öğrendim. en son sion başvurmuştu rezil olmuştu. sırada fenerbahçe var, bir rezalet daha yaşayacak avrupa'da ve komik duruma düşecek.
  • şikepedia'da ve namus, şeref, haysiyet sahibi her futbolseverin zihninde her zaman kalacak olan yüz karalıklarını melih gökçük usulü "çamur at, yapışmazsa da izi kalır" metoduyla geri plana itme çakallığı.

    http://tr.match-fixing-turkey.com/…ex.php/ana_sayfa

    evet bu aşağılık "algı yaratma" metoduna karşı dürüst ve namuslu insanların yapabileceği fazla bir şey yok maalesef ama şu da bir gerçek ki şu noktadan sonra sivasspor'un, eskişehirspor'un, demirören'in beşiktaş'ının ve peker'lerle asıl organizasyonu yürüten aziz yıldırım fenerbahçe'sinin fazla bir kaçışı yok. sadece 2015'te değil daha yıllar boyu avrupa'ya gidemeyecekler, türkiye liginde mutlak surette küme düşürülecekler.

    ve ne yapıp ne edip her tür hile hurdayla bunu engelleseler bile 2010-11 şampiyonunun trabzonspor olduğu gerçeğini değiştiremezler. ancak bedri baykam'ı alıp anıtkabir'e yürürler. hırsızlarla şuursuzların koalisyonu hiç bu kadar geniş tabanlı olmamıştı.
  • akp döneminde gerçekleşmiştir.
hesabın var mı? giriş yap