• (bkz: xiaomi)
  • xiaomi'nin çıkardığı mi alt markasının alternatifi olan diğer marka. mi biraz daha performans ürünü olurken, redmi normal tüketici ürünü oluyor. aynı işi görüyor fakat bazı özellikler olmuyor (kablosuz şarj vb.) ve teknik özelliklerden dolayı hız olarak (uzun vadede yavaşlamayı farkedebilirsiniz) biraz daha düşük. bu da fiyatın da düşük olmasını sağlıyor.

    gerçi mi alt markasında veya serisinde de 9t, 9 lite gibi versiyonları da var. bu da kafa karıştırıyor sadece.
  • huawei için honor, vestel için regal, arçelik için altus neyse xiaomi içinde redmi markası odur.

    alt kalite ürünleri ürettiği marka yani. o yüzden fiyatı ucuz tutuyorlar.
  • altus ile redmi markasını kıyaslamak redmi'ye hakarettir.
  • bu gün , xiaomi'yi xiaomi yapan ve yine xiaominin sıradan android kullanıcısı tarafındanda bilinmesini sağlayan alt markasıdır.

    xiaomi 2017 yılı itibarı ile xiamo mi 6 serisinin getirdiği başarı neticesinde aldığı karar sonucu , zafer sarhoşluğuna kapılarak , düşük gelirliler için 3.sınıf parçalar ile ürettiği redmi'yi kendi bünyesinden ayırıp sub-brand olarak konumlandırmıştır.

    akabinde piyasaya kendi adı altında sürdüğü efsane serisi olan xiaomi redmi note 5 ile ise dikkatleri üzerine çekmiştir.

    her ne kadar üretim standartları xiaomi serisi telefonlar ile aynı denilse de tam olarak aynı değildir. kendi çapında değişik bir üretim standardizasyonu belirledikleri bile söylenebilir.
    xiaomi flagship serilerinin satış rakamlarını baltalamaması adına redmi serilerinde daha düşük kalite parçalar kullanır. bu da bazen " ulan sensörü az daha kaliteli olsa süper telefon , işlemcisi az daha güçlü olsa kral olurmuş " gibi kendi kendinize söylenmenize sebebiyet verir.
  • ne aptal makinasın sen ya. ekran resimlerini neden kafana göre değiştiriyorsun.
    resim falan satın almayacağım.
  • şebeke varken arama sorunu yaşayanlar için çözüm ;

    (bkz: xiaomi/@serbronze)
  • xiaomi bünyesinde dandik telefonların markası.
    o kadar dandiktir ki üst sayılabilecek bir modelinde ahize yerine telefonun üst kenarında (tavana bakan) bir 'ahize' bulunur. kulağınıza dayadığınız yerde değil. böylece sesi direkt dışarı verir ve konuştuğunuzu etraftaki herkes duyar
  • az önce bir başlıkta yazmış olduğum ekşimiş bir şeyi, aklımda kalan,ancak, ismini aklıma getiremediğim bir film ile alakalı olarak bakınız vermek için google denilen şeyde arayayım diye arka plana alıp geri döndüğümde sayfanın yenilenip, yok olduğuna tanıklık edince,...

    redmi kullanmak fakirlik değil, ancak, insan, ışığın hızını aşmak üzere kurulu bir an'a yaklaşmışken paran kadar çağa ayak uydurmaya zorunlu bırakman senide yok edecektir (bkz: xiamoi). doğru adına açılmış başlığa sokayım

    (bkz: yapay zeka)
  • bende bunun 11 prosu var hava ısınınca kamera manyaklasmaya başlıyor aşırı yavaş ve bataryası çabuk bitiyor
hesabın var mı? giriş yap