• (bkz: #82260254)
  • millete nedensiz dava açan, ülkemizin mis gibi mamulleri dururken ithal bakliyat satan firma.
  • geçen gün karfurda paketlerini incelerken çoğu paketinin içinde böcek kurt kuş ne ararsan vardı. son kullanma tarihi 2022lerdeydi. almadım tabi. nasıl bir üretim yerleri varsa artık. enteresan

    edit: tassakadam uyardı, saklama koşulları ile alakalı imiş üretimle ilgi değil.
    edit:ahahahahabahfafaff o nasıl nickmiş lan anca farkediyorum:d
  • aldığım kapalı paket pirincinin içinden sürüyle canlı pirinç biti çıkmıştır. mail attım bakalım ne kadar ilgililer. editlerim.

    keşke paket içinde canlı iken video çekseydim.

    şöyle son hali:

    görsel
    görsel

    edit: şirketten birisi bana ulaştı ve durumun rutubetten kaynaklı olabileceğini ve bunun satış yapılan market bölgesinde inceleneceğini söyledi. ayrıca mağduriyetimi gidermek aynı üründen ve bir başka ürünü daha adresime yolladılar. ilgileri için teşekkürler.
  • #113846682 saklama değil üretim koşullarıyla ilgili olması daha büyük bir ihtimaldir. ben tüm bakliyat ve hububatı kapakları sıkıca kapatılmış cam kavanozlarda saklarım. bu firmanın ürünlerinde kapalı kavanoz içinde bile kurt ve böcek oluşuyor. başka firmanın ürünlerinde bu sıkıntı yok. sanırım reis sterilizasyon yapmıyor.
  • reis gıda da malesef kurt böcek bit artık adı neyse sorunu ciddi boyutta var,

    son tüketim tarihine daha 1-2 sene olan büyük boy kapalı paket içinde ölü böcekler var

    tamamen kuru ve karanlık ortamda saklanan kapalı poşet pirinç kurtlandı, poşetin içini salladıkça pirinç aralarından böcek çıkıyor, ürünü de atmadım foto da ekleyeceğim bakalım yerli malı yurdun malı gıda firmamız "bunlar olağan şeyler ayıklayarak tüketin" diyecek mi
hesabın var mı? giriş yap