reis sorusunun ne zararı var
-
"yarın hak divanına varırsın. onu diyorum."
-
zararı yok sayın bakan sorulabilir, ama mesela özel bir kurumsunuzdur, sikinizin keyfine göre sual sorarsınız ama devletin onayladığı okullarda öğretmen olmak için yola çıkmış, devletin yaptığı sınavları kazanmış, sonra üniversiteyi bitirmiş, sonra yine sınava girip öğretmen olmaya hak kazanmış bir insana daha derinlikli bir soru yöneltilmesi gerekmez miydi sizce de.
daha vahimleri de var. yemek tarifi, yılbaşı gecesi ne yaparsın gibi
yılbaşı gecesi ne yaparsınız diye sorulunca ananın amını yaparım demek farz olmuştur öğrettmen adaylarına
yazık lan bu ülkeye
ve sana da yazıklar olsun ey beynini peynir ekmekle yemiş türk halkı -
eskiden belediye başkanlarına denirdi.
-
bize bir zararı yok da mülakatta recep tayyip erdoğan cevabını vermeyen öğretmen adaylarına var. o bakımdan yani yoksa ne olacak.
-
doğru söylüyor ne zararı var. sonuçta bu insanlar peygamber sünneti ile yaşamaya çalışan insanlar. peygamber bugün yaşasaydı o da bu şekilde memur alımını yapın diye emir verirdi.
-
insanları derin düşüncelere daldıran fantastik milli eğitim bakanı beyanı.
insan gerçekten hayret ediyor. bunlar bakan oluyor ama ben öğretmen olamıyorum aq.bu mu lan adalet. -
(bkz: hiç)
adamlar bakliyat firmasının viralini yapıp devlete ek gelir sağlıyorlar belki ne var bunda? hep bi olumsuz düşünce hep bir eleştiri. ne gerek var bunlara?
mesela bende devran diye bir şirket kurup bu işe girebilirim. sorarlar belki o zaman "devran denince aklınıza ne geliyor?" diye sorarlar da birisi çıkıp "döner elbet" diye cevap verebilir. -
-
-
twitter'da sık sık önüme düşen, "bu soruları sordular" tweet'lerine inanmadığım için hiç rt vs. etmemiştim. meğerse doğruymuş. ne zaman, "yok o kadar da olmaz" desem, haksız duruma düşüyorum. belli ki söylenenlerin fazlası bile var.
hiç utanma falan da yok. her rezilliği savunabiliyorlar. inanamıyorum.
nevşin mengü'nün dediği gibi, "kelimeler kifayetsiz"
https://twitter.com/…engu/status/783964725109456896
ayrıca bakana sormak lazım reis sorusunun ne yararı var