• cenazede abdullah gül'ü protesto eden bir şuursuzun sarfettiği sözler...

    sakarya’da eski bayındırlık ve iskan bakanı cevat ayhan’ın cenaze namazına katılan 11. dönem cumhurbaşkanı abdullah gül’e rabia işareti yaparak protesto eden vatandaş gözaltına alındı. şahıs, "reisime ihanet ettiği için protesto ettim" dedi.

    kaynak

    (bkz: takım tutar gibi parti tutmak)
    (bkz: atatürk'e ataput diyen reisin müritleri)

    edit: tanım
  • polise şikayet ederim diyen yobaz amcanın değişik bir versiyonu. tip hiç şaşırtmıyor...
  • garip bir durum...
  • bu yaptığı haddini aşmak olabilir, ancak bir protesto gösterisi yapmanın gözaltına alınmaya sebebiyet vermesi, gözaltına alınmasından ziyade hakkında açılacak davada ciddi ceza alma ihtimali beni düşündürüyor.

    devlet büyüğü, devlet baba gibi kelimeleri kim belletti lan bu toplumun zihnine .

    cumhurbaşkanını dövmeye, öldürmeye, yaralamaya tesebbüs etmemiş, protestosunu yapmaya çalışmış. bu adama şimdi büyük bir ceza verilecek, bunu aklım almıyor arkadaşlar.

    ulan beğenmediğiniz abd’de sabah ya da akşam yayınlanan show programlarını bir kez izleyin rica ediyorum. kendi devlet başkanları aleyhine sarfettikleri sözleri, onlarla ilgili yaptıkları animasyonları görseniz, oha dersiniz.

    o adamların yaptığı eleştirilerin yüzde biri şu ülkede yapılsa bir daha güneş yüzü göremezsiniz, bu ne biçim demokrasi lan.

    yani demem o ki, reis diye hitap ettiği şahsa körü körüne bağlı olan adamın zihniyetinden nasıl rahatsız olduysam, protesto hakkının elinden alınmasından da aynı derecede rahatsız oldum.
  • (bkz: sakarya)

    particiliğin dinden daha sert yaşandigi yerlerde kurulabilecek cumledir.

    40 senelik akpli/milli goruscuye bunu diyen chp’liyi gordugu yerde parcalar.

    oyle gozu donmus bir kitle var memlekette, bir de bunlar sakalli takkeli namazinda dindar amcalar(yersen).
hesabın var mı? giriş yap