• hiçbir işe yaramıyor. tamam azaltıyor ama çokta fazla azalmıyor. yolunmuş tavuk gibi gözüküyorsun ondan sonra.

    ben deneyim bende belki işe yarar veya ben kafama koydum alacağım diyen varsa bendekini satabilirim kendisine. 2.5yıl garantili 5 kez kullandım.
  • ben remington’ın ipl 3500’ü kullanıyorum. diğer ürünlerine göre daha kolay kullanımı ve atış sayısı daha fazla olduğu için bunu tercih ettim.
    alalı 2 ay oldu. baya da dökülme yaşadım.
    şuraya da youtubedan bulduğum bir videosunu bırakıyorum :
    https://youtu.be/_esirqh61uk
  • çok ısınması dışında memnun kalacağımı düşündüğüm alet. 1 saat hiç aralıksız kullanılırsa alet elinizde pert olur ve bir daha çalışmaz öyle böyle ısınmıyor çünkü. ben şöyle yapacağım büyük bölgelerde, mesela sabah 5 dk alt bacağa( ki zaten tek tük çıkıyor oralarda) sonra 1 saat makinenin soğuması için başka işlerle uğraşıp 5 dk üst bacağa vs olacak şekilde. bütün günü ayırmak gerekiyor evet biraz zahmetli ama evde yapacağınız işlerin arasına sıkıştırırsanız sorun yaşamazsınız.

    daha önceden lazer tecrübem olduğunu belirteyim. koltuk altlarımda daha ilk atışta dökülmeler olduğunu söyleyebilirim, lazer sonrası çıkan tek tük kıllara atıyorum. kolumun hepsini jilete vurmaya cesaret edemediğim için küçük bir bölgede deniyorum, ikinci atışı dün yaptım şimdilik bir fark göremiyorum. bacakta da keza öyle, daha önceden lazer yaptırdığım için çıkan kılların uzama süresi zaten uzun, bacaktaki faydasını da zamanla göreceğim. normalde özel bölgede kullanılmıyor fakat ben üst kısımlara atış yaptım orada da daha ilk atışta dökülmeler oldu. tabi dökülenler tekrar çıkar mı çıkarsa nasıl çıkar onu zamanla göreceğiz. forumlarda canım acımıyor diyenlere şaşırdım zira ben nereye atış yaptıysam tıpkı lazere gittiğim salonda duyduğum acıyı yaşadım. alacaklar için şimdiden tavsiye vermem çok zor ama zamanla deneyimlerimi bu başlık altında paylaşacağım.
hesabın var mı? giriş yap