• renault 9 broadway'in 1998 yılında kapsamlı olarak yenilenmesinin ardından, "9" rakamından kurtulması sonucu aldığı isim... 2001de kalktı piyasadan bu son sürüm...
  • kasasini begenmedigim otomobildir ki 96 modelleri yeni tip celik cantlari ve eski modellerine gore daha hircin gorunen cizgileriyle daha iyidir. eski modeller tam bi nostalji havasi yaratirken, 96'dan sonra uretilen modellerinin kasalari ise sonradan gorme ya da ibne havasi vermistir bu guzelim arabaya.
  • güzeller güzeli bir otomobili* ne yapsak da piyasadan siliversek amacı ile üretildiğini düşündüğüm içler acısı bir renault modeli.
  • sahibiyle oyun oynamayı sever bu araba.sürücü kapısı bozulur yaptırırsın ,arka kapı bozulur.arka kapıyı yaptırırsın bu sefer cam otomatiği bozulur ve bu oyunu 8 sene boyunca sıkılmadan oynamaktayız.
  • 890 kg ağırlığa sahip olan ve ağırlıklı olarak memurlar tarafından tercih edilen araba.
  • onu anlamak için saatte 110 km'den fazla sürat yapmanız gerekir. zangır zangır zangırdayan gövdesi "abi ben bu kadar güvenmiyorum kendime, sen neye güveniyorsun?" der sürücüsüne. zira kendisinin bugünün 1.4 motorlarına hiç benzemeyen naif bir motoru vardır ve güvenlik namına emniyet kemeri hariç hiçbir donanımı yoktur.
  • fiyatı; klimalı, hidrolik direksiyonlu, 130 beygir honda civiclerle aynı olabilen araç. lan ikisi de 9 milyar, nasıl iş bu anlamadım. ki hondanın içine kaç kişi oturulur, konforu motoru özellikle honda oluşu bir başkadır. hala anlayamıyorum. hayır bagaj manyağı bir millet olarak hondaya laf atamayız kesinlikle. daha az yakıyor üstelik, araç çok rahat 180 görüyor. bozulacak dijital bir tarafı da yok. bizim milleti kesinlikle anlamıyorum. ben yakında bizden sedan jip bekliyorum. gider 20 milyara sıfır çin malı alırız biz hava yastıklı absli, euro ncapli, yol bilgisayarlı 2. el japon alman arabaları dururken. hayır arabanın geçmişini bilmek lazım, sırıf araba ayrı ama çin arabasının broadway in de geleceği belli lan. canınızdan kıymetli mi? bi gidin yea.
  • altı ambar üstü ev modeliyle sevgili mutasarrıf öğretmenlerimizin sevgili arabasıdır renault broadway. yanında çizgili penye tişört ve kısa maltepeyle birlikte sevgili öğretmenlerimizin vazgeçilmez aksesuarıdır.
  • bir aralar aldığınız fiyattan pahalısına satabilirdiniz bu aleti. öyle bir piyasası vardı.
hesabın var mı? giriş yap