• yazar olmak için başvurduğum, hala cevap dahi verilmeyen site. biz de galatasaraylıyız ya bi el atın da beni de üye yapın.
  • moderatörleri ile kusmuk site. belli bir düzeni yok, her şey keyfi. en son, adet sancısını tüm sözlüğe yansıtan kadın moderatörü görünce arkama bakmadan kaçtım. hormonuna göre işlem yapan bu kadın, site sahibi tarafından başkan yetkileriyle donatılmıştı bide. aslında sorun kadında değildi; anladınız siz onu.
  • hayatınızda görüp görebileceğiniz en boş insanları, görebileceğiniz yer.

    tüm gs taraftarı böyle değildir elbette biliyorum ancak buradakiler fazla acayip. içlerinde futbolu bilen yazar sayısı en fazla yüzde iki.
  • galatasaray için zamanında üye olduğum ve geçtiğimiz günlerde üyeliğimi sonlandırdığım sözlüktür. geçirdiğim süreye gerçekten acıyorum. üyeliğime son verme nedenim ise; moderasyon sisteminin çarpıklığı. galatasaray'ın futbolunun eleştirildiği bir başlığı komple uçurdular. gelen bildirimde silme nedeni olarak; bu konudaki yorumlarınızı yazın diye bir hedef gösterilmiş. bende 2 moderatöre mesaj yoluyla ulaştım ve silmek yerine neden o başlığı dediğiniz konuma taşımadınız diye sordum. görüşlerimize saygınız yoksa yazmayalım dedim. sonrasında konunun başlığının ucu açık yani forum gibi bir başlığı var dendi. ben de başlığı değiştirme yetkiniz varken görüşlerimizi neden sildiniz dedim. cevap yazmadı. cevap yazmayacaksınız sanırım dedim. yoğunum, geri dönüş yapacağım dedi. ben de gerek yok tüm entrylarımı silip hesabı kapatacağım dedim.

    29 ağustos'ta yazılmış bir entry yüzünden bu diyaloğa girdim. tam 2 ay sonra gecenin saat 2'sinde bizim entryları sildiler. ihbar butonu aktif ve bir çok moderatöre sahipler. girilen entry sayısı maç günleri dışında çok olmuyor. en fazla 2 sayfalık bir hareket mevcut. uçurdukları başlıktaki entryları okuduklarını da sanmıyorum. vakit harcamamız pek umurlarında değil bu yüzden.
  • burada fenerbahçeliler'in galatasaray hakkında konuşmaları hükümet yayın organlarının chp hakkında konuşmalarına benziyor.
  • ağlamalarını okumak oldukça zevkli* en azından antu gibi ruh hastası değiller.
  • galatasaray mağlubiyetleri, fener galibiyetleri olduğu zaman girip okuduğum muhteşem sözlük.

    onun haricinde tarafsız bir pencereden bakılarak yazılmış gayet güzel entryler de çıkıyor tabii. futbol/sporseverlik de bu olmalı zaten.
  • yıllardır çaylak sırasında bekliyorum.. ekşisözlüğe bile daha kısa sürede yazar olmuştum. sözlükten birisi varsa çaylaklıktan kurtaracak, benle iletişime geçse harika olur
  • adını fatitterim.com olarak değiştirmesi gereken site. sitenin sahibi hagi bütün moderatörleri örgütlemiş fatih terim eleştirilerince hemen entry siliyorlar.
hesabın var mı? giriş yap