• bu şahıs gerçekten apple türkiye genel müdürü ise hiç bi halttan anlamıyor demektir.

    ulan 1 ayı geçik süredir genius bar rendevu sistemi ve dolayısıyla teknik servis hizmeti fiilen yalan olmuş durumda.
    hala utanmadan genel müdürüm diye geziyorsa yuh artık. hele hele bu rezillikten haberi yoksa daha da yuh.
    küresel olarak kendini hangi noktada konumlandırdığı herkesin malumu olan bir şirketten söz ediyoruz burada.
    1 ayı geçik süredir yaşanan bir rezillik var ortada ve düzeltmeye yönelik en ufak bir çaba, bir özür falan yok ortada. hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar.

    haftada bir arayıp yarım saat bekledikten sonra ulaşabildiğimiz çağrı merkezi "aşırı yoğunluk var yapacak bir şey yok, bir sürü insan gereksiz randevu alıp geliyor" diyor. "direk mağazaya gitsek" diyoruz "randevusuz olmaz" diyorlar. "e randevu almak mümkün değil" diyoruz, "daha çok deneyin" diyorlar. amk ben askerliğin nereye çıktığına bakarken bu kadar uğraşmadım. sabah da deniyorum akşam da deniyorum gece de deniyorum. bazen bi iki ipad randevusu boş oluyor. iphone hep unavailable. lan resmen dalga geçiyorlar ya. bu süreçte cihazının garantisi geçenler varsa onların halini hiç düşünemiyorum.

    lan yoğunluk dediğin bir kaç gün bilemedin 1 hafta olur. 1,5 aydır azalmayan yoğunluk mu olur lan. madem o yoğunluğu karşılayacak elemanın yok, madem bir sürü insan gereksiz yere randevu alıp geliyor, internete kapatın o sistemi. sadece mağazaya gelenlerle ilgilenin. halk ekmek kuyruğu gibi sıraya sokun, anında randevu vererek hizmet verin.

    özet geçiyorum; apple store türkiye teoride var pratikte yok. ya istifa etsin ya da özür dilesin ve çare bulsun.
hesabın var mı? giriş yap