aynı isimde "resident evil" başlığı da var
  • supernatural dizisinin yapımcılarından andrew dabb'in senaryosunu kaleme aldığı, yapımcı stüdyosu resident evil filmlerinden bildiğimiz constantin film olan netflix dizisi.
    güncelleme: dizi 8 bölümden oluşacak ve her bir bölümü bir saat uzunluğunda olacak.
    --- spoiler ---

    konusu: dizi iki farklı zamanda geçecek. birincisinde, new raccoon city'ye taşınan 14 yaşındaki kız kardeşler jade ve billie wesker raccoon city'nin sırlarını keşfettikçe kendilerini bir kaosun ortasında bulacak ve babalarının da dünyayı yok edebilecek bu karanlık işlerle uğraştığını öğrenecek. ikinci zaman diliminde ise yaklaşık 10 yıl sonrasına giderek t-virüsün ele geçirdiği kıyamet sonrası bir dünya göreceğiz. new raccoon city'den kurtulan jade wesker 15 milyondan az kişinin olduğu bu dünyada hayatta kalmaya çalışırken kız kardeşi ve babası hakkındaki karanlık sırlarla yüzleşecek.
    kaynak
    görsel
  • yalnız çok sarabilir
  • netflix'ten her biri 1'er saat sürecek 8 bölümlük resmi onayını alan dizi.

    https://twitter.com/…lix/status/1298953434285056000
  • zenci jill valantine'ye hazır olun. ikinci oyun vurdulu kırdılı temposu düşük, karakol içerisindeki ruhani müzik ve karakoldaki parkelere vuran ayak sesleri ile meşhur bir oyundu. bakalım netflix bu güzel eserin ırzına ne şekilde geçecek...
  • (bkz: #120562341)

    eserin ırzına seneler evvel 7 filmle paul ws anderson ve milla jovovich tarafından geçildiği için, daha kötüsü nasıl olur diye endişe etmeden izleyebileceğiniz dizi.
  • netflix'te tesadüfen denk geldiğim dizi. henüz yayınlanmamış. merakla bekliyorum.
  • lance reddick'in albert wesker'ı canlandıracağı netflix dizisi. ella balinska, tamara smart, siena agudong, adeline rudolph ve paola nuñez kadroda yer alan diğer isimler.
  • ilk sezonu, herbiri yirmi beşer dakikalık 4 bölüm şeklinde yayınlanmış anime dizisi. doyurucu gelmedi.
  • 14 temmuzda yayınlanacağı açıklanan 8 bölümlük netflix dizisi. raccoon city olaylarının 30 yıl sonrasında geçecek ve umbrella'ya odaklanacaklarmış.. doğal olarak claire, leon, jill vs olmayacak. geçtiğimiz aylarda yayınlanan rezalet filmden sonra pek bir beklentim yok açıkçası.

    edit: dediğim gibi rezalet çıktı.
  • fiziksel görünümü ve yakalanması zor, eşsiz karizmasıyla oyun dünyasında etki bırakan "albert wesker" karakterinin, lance reddick tarafından canlandırılacağı dizi. lance reddick, "fringe" dizisinden beri takip ettiğim ve son derece keyifle izlediğim aktörlerden biridir; ancak kendisinin, leon s. kennedy gibi fiziksel ve fizyolojik olarak üstün ırklardan birine sahip olan caucasian albert wesker'i canlandırmasının makul bir adaptasyon olduğunu düşünmüyorum.
hesabın var mı? giriş yap