• yemeksepeti anlaşmalı olduğu restaurantlardan bir komisyon talep ediyor. restaurantlar ise bu komisyonu müşterinin üzerine yükleme çabasında. bunun için 2 yöntem belirlemişler; ya porsiyonları küçültüyorlar ya da yemeksepeti fiyatları daha pahalı oluyor. bu yüzden yemeksepetini açıp hangi restaurantın online olup olmadığına, menüde neler olduğuna baktıktan sonra ne yiyeceğime karar veriyorum. facebookta restaurantın sayfasını bulup telefondan siparişimi veriyorum.
  • bunu özellikle joker çıktığında yapıyorlar.
  • bu belirtilen hususlar kesinlikle yemeksepeti'nin firmalar için koyduğu kuralların çiğnenmesi demektir. o restoranlar muhtemelen sistemden çıkartılır. ben pek denk gelmedim öyle bir şeye. ama denk gelen bir zahmet bildirsin yemeksepeti'ne.
  • joker'de istisnasız cücük kadar porsiyon, ve promosyonlu menülerin kaldırılması ile benim de dikkatimi çeken kurnazlıktır.

    zaten birçok yerde jokersiz promosyonlu menü ile promosyonsuz jokerli menü fiyatı aynı oluyor hemen hemen. bir de üstüne cücük kadar bıraktıkları porsiyonu 1.5 saatte getirip kapıda resmen kafana atıyorlar.
    jokerden memnun değilsen, yapma kardeş? yok öyle hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin.
    telefonla sipariş veren kim kaldı?
  • tamam.
hesabın var mı? giriş yap