• beykoz kundura'da 5-13 ağustos 2017 tarihlerinde ilk kez düzenlenecek olan etkinlik. metropolis hariç değil.

    http://obicimsinema.com/restore-film-gunleri/
  • dün gece ,3 ağustos, itibariyle açılış kokteylini gerçekleştirdiğimiz 5-13 ağustos’ta kundura fabrikası teras alanında seyircisini karşılayacak olan etkinliktir.

    eski bir fabrikada, dünya sinema mirasımızın en değerli “işçi sınıfı” filmlerini izlemek keyfine erişmek isteyenlerin kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.
  • dün geceki açılış kokteyline ve sonrasındaki film gösterimine katıldığım etkinlik. dünyanın tüm belleği ve ayakkabılar filmine gerçekten bayıldım. en kısa sürede metropolis'i izlemem gerektiğini düşünüyorum. mekan büyüleyici, açıkhavada film izlemek ise ayrı bir keyif. ikisi birleşince fevkaladenin fevki oluyor.
  • bu akşam resmi açılışı yapılacak olan anlamlık etkinlikler silsilesi. çünkü o kadar kötü zamanlar yaşıyoruz ki sanat, açıkhava ve sanata inanan insanlar bize hala yaşadığımızı ve hala umudun var olduğunu hatırlatıyor. bu açıdan, bu tür etkinliklerin desteklenmesi ve çoğalması gerekiyor. ayrıca bu akşam sessiz filmelere, istiklalden caddesinin bir zamanlarki harika seslerinden çok iyi hatırlayacağımız uninvited jazz band eşlik edecek.
hesabın var mı? giriş yap