• (bkz: retrospektif)
  • polonyalı bir progressive rock grubu. 2008 yılında çıkmış stolen thoughts isimli bir albümleri bulunmakta. ilk izlenimim fena sayılmaz.
    ulan bu polonya'da neler oluyor da zırta pırta grup çıkıyor der konuyu kapatırım.
  • 2005 senesinde kurulan bir grup. dinlediğim kadarıyla gayet güzel bir debuta sahipler. stolen thoughts isimli bu albümleri, öncülüğünü riverside'ın yaptığı ve artık polonya'dan çıkma hemen her grupta iyi kötü örneklerine rastladığımız bu "hüzünlü ama yeri gelince aksak, yeri gelicne sert. ama bi hüzün var yani" durumuna fazlasıyla sahip.
    bu nedenle riverside sevenlerin şans tanırlarsa baya sevebileceği bir grup retrospective.
  • en underrated, kıymeti bilinmeyen guruplardan biridir. progressive tarihinin en güzel şarkılarından birine de imza atmışlardır .

    retrospective - stupid joke
  • thinktank photo markasının fotoğrafçılar için ürettiği omuz çantası serisinin adıdır.

    büyüklüklerine göre sıralanmış, 5-6-7-10-20-30-40-50 çeşitleri vardır.
    dışardan bakıldığında fotoğraf çantası olduğu anlaşılmaz, gayet kaliteli bir kumaşı vardır.bununla orantılı olarak da diğer markalara göre pahalıdır.

    işlevine gelince, ben 3 senedir 10 serisini kullanıyorum, içine rahatça 70d, canon 70-200mm, sigma 17-70, canon 100mm, kablolar, kartlar, iki flaş, şarj, tablet ve diğer eşyalarımı sığdırıp gezebiliyorum. çokça gözü bulunur, düzenlenebilir iç kısımları mevcuttur ve içinde ayrıca güzel bir yağmurluğu vardır.

    yaşadığım soruna gelince, yağmurda uzun süre kullanmadığım halde, askı üzerindeki metalleri paslandı ve kumaşa da bu pas bulaştı. maalesef ülkemizdeki şirketler genelde müşteri memnuniyeti konusuna fazla değer vermiyorlar, bu yüzden direkt amerika'ya mail attım, fakat bana türkiye distrübütörü olan fotopro'ya ulaşmamı söylediler.
    fotopro'ya mail attım, ertesi gün şu şekilde bir cevap aldım:
    "üzgünüz, yarın ürününüzle birlikte gelebilirseniz hemen değiştirmek isteriz." gerçekten inanamadım, ertesi gün 10 dakika içinde ürünü değiştirip yeni çantamı verdiler.
    burdan da hem thinktank'in hem fotopro'nun hakkını vermek isterim.
  • bir reklam ajansı tarafından yönetilen; 20tl ücret karşılığı entry girimi yapılan, ticari bir yazar hesabı
  • ıngilizce geçmişe bakış anlamına gelir.
    çevik yaşam döngüsünde belli periyotlarla takımın geçmişi değerlendirerek öğrenilmiş derslere göre birlikte iş yapış tarzını geliştirmesi ve takım kültürünün oturtulması için retrospective toplantısı yapılır.
  • retrospective, projenin geçmişine bakıp "bu sefer neleri patlattık?" sorusuna yanıt aradığımız bir terapi seansıdır.
hesabın var mı? giriş yap