• almayın aldırmayın, invisible serisini kullaniyorum daha deodorantin şişesi dolu böyle bali, uhu kokusu gelmeye başliyor neyse yenileyim dedim haftasonu ayni seriden aldim bugün sıktım aman allahim ayni koku s.k.t sine baktım 2 yıl var gerçekten çöp bir marka oldu.

    sözlükçülerin önerdiği marka önerilerine açığım.
  • bu adamların pek bilinmeyen clinical protection adında bir stick ürünleri var. fiyatı biraz pahalı ama çok terleyen ve teri kokan insanların ilacı budur aga. tabi sağlıklı olup olmadığı sizin takdiriniz. önerdiğim kimse şikayet etmedi. bir çok kişi ise mucize olarak değerlendirdi.

    https://www.hepsiburada.com/…-stick-p-hbv00000aj467
  • motionsense invisible olanı sıkılan ortamda nefesi kesen(ciğerime yapıştığını hissediyorum)ve gün içinde kötü kokan deodranttır. temizken kullanılduğı halde terlemeyi kesmiyor, ter kokusunu engellemiyor, kendi kokusu(bu arada zaten kötü de neyse) bozuluyor. tavsiye edilmez.
  • clinical protection ürünü inanılmaz bi performans veriyor. mucizevi bile denebilir. sabah sürüp akşam üstü spor yaptığımda bile ter kokusu yok. ama kötü bir yanı var çok keskin bir deterjan kokusu var parfümü bile bastırıyor. biraz rahatsız edici. henüz t shirt sararttığını veya iz bıraktığını görmedim ama 1 1,5 ay falan oldu kullanalı bir şey demek için erken olur herhalde.
  • nivea men invisible deodorant, dove invisible dry stick, fa men invisible power roll-on ve rexona men invisible stick kullanmış biri olarak en çok memnun kaldığım markadır rexona. bunlar arasında kokusu en iyi olan değil ancak anti-perspirantların asıl görevinin teri ve kokuyu önlemek olduğunu düşünürsek en çok rexona’dan memnun kaldım.
  • benim gibi bir insanda ne rexona ne de başka bir anti perapirant özellikli bi deodarant etkili olamadi.
  • ingiltere merkezli kişisel bakım ürünleri üreten firma. unilever bünyesinde üretim yapıyor uzunca bir süredir.
    yıllardır kullandığım ve çok memnun kaldığım anti-perspirant ve deodorantlarını şiddetle öneririm. terlemeyi engelleyici özelliğe sahip değil fakat koku yapmıyor. kendilerine bir teşekkürü borç bilirim.
  • youtube'da dizi izlerken araya hiç abartmıyorum 20 defa reklamı giren deodorant markası. bir yandan da yemek yemekte olduğum için hem dizi keyfimin hem yemek keyfimin içine sıçtılar, çok teşekkür ediyor ve allahtan cezalarını diliyorum. bu kadar da boku çıkarılmaz reklamın ya.
  • ürünlerinden memnum fakat reklam konusunda kendilerini aştıklarını söylemek mümkün. reklamlara iyi bütçe ayırmışlar sürekli bir şey izlerken karşınıza çıkması kaçınılmaz.
  • fa bunun eline verir. ama bu daha pahalı.
hesabın var mı? giriş yap