• nasıl ki erzurumlu ilkokul mezunu ne dediği anlaşılmaz bir hoca tüm dünyaya yayılan bir cemaat ağı kurmadıysa, bu sütoğlan da bu organizasyonu yapmadı. yapabilecek kapasitesi olsa karı fifti fifti kırışmazdı.
  • akıllı değil ama zeki olduğu kesin,
  • beyni olsa abd'nin ardından iş çeviriyorken, ebru gündeş gibi ünlü biriyle evlenmezdi. eline ramazan davulu alıp, ebruşa"ambargoyu deliyor gönlümün efendisi"manisini söyletse bu kadar tesirli deşifre olurdu herhalde?
  • mesleğini iyi icra ediyormuş fakat en azından böyle bir iş çeviriyorsan gidip boğazda 2 yalı, ebru gündeş'e marstan arsa almayacaksın. tv'ye çıkan biriyle falan evlenmeyeceksin bile.
    bak gustavo fring'e, adamın o kadar parası vardı ama akşam olunca elizabeth...

    (bkz: zeki ama tembel)
    (bkz: yeni rüşvetçilere öğütler)
  • nijeryalı prens kadardır.
  • alayini onune yatirmaya, ip gibi dizmeye yetmiş... gerisi hikaye...
  • adam 34 yaşına gelene kadar komşu ülke vatandaşlığına geçmiş, ambargo delmiş, milyon dolarlarla konuşmuş, bakan başbakan tanımış, rusyadan dubaiye ordan bilmemnereye ticaret ağı kurmuş, ünlü bir şarkıcı ile evlenmiş, boğazda iki yalının ortasına asansör çaktırmış, hapse girip çıkmış, abdye gidip tutuklanmış ve reza zarrabın iq seviyesi nedir he mi ?
  • aşırı zeki bir adam.ebru gündeş evliliği eleştirilmiş olsa da, bu evlilik reza'nın planının bir parçasıdır.iran'dan gelen bir iş adamının bakanın ailesi ile içli dışlı olma olasılığı zordur.önce ebru sayesinde kardeşi ile içli dışlı oluyor.sonra kardeşinde iyi izlenim bırakıyor ve ticaretini anlatıyor,ticaretin sıkıntısı olmadığını fakat türkiye'de burokrasiye takıldığını bazı işler yapılırsa kimsenin ruhu duymadan büyük paralar kazanabileceği hamlesini oynuyor.ardından bakan ile tanışma ve pazarlık,miktar çok büyük olduğundan yüzde 50 onun için o kadar önemli değil.hiç kazanamamaktansa yüzde 50 kazanmayı seçiyor.başlarda süleyman'a para ödemiyor çünkü bakan ile arası iyi ama süleyman ne zaman ağlanmaya başlıyor işte o zaman süleyman'a ödeme yapıyor.asıl işi yapan yol yordam gösteren hakan atilla'ya hiç bir ücret ödemiyor.çünkü kendi deyimi ile iki kafa adama para ödüyor,altlarına ödemem gerekmiyor mantığı ile hareket ediyor.ayrıca atilla istemeden ona para teklif etmesi,işin hileli olduğunu gösterecek ve atilla'nın rüşveti kabul etmemesi durumunda yatacaktır.çünkü anlaşılanlara göre atilla bu işi devlet bekası için,belki de ileride halk bankasının ceo'su olmak için yapıyor zaten.ayrıca adamın çizdiği şemaları gazeteciler çok karışık diyerek çeviremiyor bile.yani adamın kurduğu ağı,anlatırken millet anlamıyor o derece karışık bir iş çıkartıyor.sonuç olarak kurduğu ağ ,tırmandığı basamaklar hatta verdiği savunma ile zeki bir adam olduğunu kanıtlıyor.
  • ifadeleri ile akpli siyasilerin zarar göreceğini zannettiğine göre bence oldukça düşüktür.
  • yüksek değil normaldir, esas çalıştığı insanların düşüktür.
hesabın var mı? giriş yap