• dün ilk bölümünü bugün 3 bölümünü izledim.güzel bir yarışma olacağını düşünüyorum. bir favorim bile var. yeni bölümlerini merakla bekliyorum.
  • rap kültürünün kapitalizm ile harmanlanmış versiyonu gibi. çok ironik.. çok ikonik..

    o kapital piramidin üstlerine tırmanmaya ve bunun için diğerlerinin üzerine basmaya bir ışıltı uzaktayız çoğumuz. o ihtimal var olsun yeter.

    bir tarafta çöplüklerinde sürünen rap kültürünün en aşağı tabakasındaki neferler diğer tarafta lüks içerisinde yüzen meşhur(!) rap iconları.

    tüm bunları bir araya getiren ve uslu bir çocuk olursak noel babayı göreceğimizi müjdeleyen tv yapımları...

    "lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.

    televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız." fight club
  • 7. bölümdeyim. chance the rapper'ı jüri olarak gerçekten sevdim.

    yarışmayı flawless real talk ve d-smoke ikisinden biri kazanır diye umuyorum.
  • netflix’in yeni yayınlanan yarışması. yarışmacılar hip-hop, r&b piyasasının oldukça iyi yapımcıları, söz yazarları ve kendini kanıtlamış jürisi eşliğinde kademelerden geçip finale geliyor. bunlara bakıp özeniyor insan zira bizde en son rapstar denendi hala fuat’ın “ sana puanım 9 kanka “ cümlesini konuşuyoruz.

    --- spoiler ---

    d smoke kazandı ancak flowless ve diğer yarışmacılar da cidden iyiydi. yapımcıların boş bırakacaklarını sanmam
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    8. bölümde sam be yourself'e haksızlık edildiğini düşündüğüm harika yarışma programı

    d smoke bu bölümde başarısızdı baya

    londynn da babyli şarkı yapmış ya, ya sen güçlü kadın karakterisin oranın o şarkı nedir ya

    ayrıca flawless yine flawless tı

    --- spoiler ---
  • netflix yapimi rap müzik yarismasi 10 bölüm sürüyor sağlam yarismacilarda var bir cok ünlü rapci konuk juriler rnb sanatcilari ve prodüktörleri izlemesi keyifli
  • flawless'ın en sevdiğim performansı buydu.*

    https://youtu.be/srzktk5j9r8
  • netflix’de ki en favori şovlarımdan biri oldu.bu kültürle büyümüş biri olarak teker teker her alanda yarıştırmaları çok hoşuma gitti.juri olarak da tabi ki gözlerimiz bi kendrick lamar bi eminem bi jay z görmek isterdi fakat o adamlar böyle şeylerle uğraşmazlar.chance the rapper da sevdiğimiz bi kardeş.cardi b programın gevşeklik kısmını dolduruyor hakkıyla.t.ı zaten belli seviyede. daha final bölümünü izlemedim ama tahminim d smoke kazandı yarışmayı.j.cole vari bi havası var bu abinin.benim adamım ali tomineek idi klip kısmında yaptığı şarkı baya iyidi bence.genel olarak başarılı bir yarışma diğer sezonlarıda merakla bekliyorum... aşığıyız bu kültürün.
  • çok hoşuma giden bir tv show türkiyedeki işlerle kıyaslama yapmak istemiyorum ama insan ister istemez yapıyor ve yaratıcılık konusunda ciddi sıkıntılarımız olduğunu görüyorız yaratıcılık geninden bizde yok sanırım veya eğitim sistemiyle köreltilip yok ediliyor.
  • beni ekrana kitleyen bir yapim oldu. işin ucunda yarışma olmasada rapin nasil yapildigina dair icerden bilgi vermesi açısindan serbest atış tavsiye ederim. flawles'ın star olmanın aşamalandırmasını kafasında yapması,şimdi bunu yapiyorum çünkü bu satıcak bir şey diyerek kendisini aslinda olmadığı bir seks iconuna dönüştürmesi efsane performansbenim aklımda kalan kısımlardandı.finalde de kendisini gerçekten anlatan, bir şarki olarak değeri olmasa da , bir iç döküşle bitirmesi hayranlık uyandiriciydi.rapin dinamik yapisini seviyorum.basit bir ritimle ve sözlerle yaratıcılığını ortaya koyabiliyorsun. rap bu anlamda bir base oluşturuyor üstüne eklemeleri kolayca yapabiliyorsun ve elinde bir şarkı oluyor. son performanslarinda duygulanmaktan kendimi anlamadigimi da söylemeden geçemiycem. kisaca izleyin izlettirin hayran olmaktan kendinizi alamayacaksiniz.
hesabın var mı? giriş yap