• valencia'nin golcu brezilyali,santos'tan gelen bir ara fb'nin de talip oldugu santrforu.80 dogumlu.
  • dogru adı ricardo oliveira olan, su anda real betiste oynayan ve 22 gol atan brezilyalı golcü. umarım real betis'te uzun yıllar kalır ve denilson,joaquínle beraber hem avrupada hemde ispanyada basarılara kosarlar.
  • oliveria'nin striker değil, forvet olduğunu da belirtmek gerekir.
  • tercihini fenerbahçe yerine real betis'ten yana kullanan futbolcu...gönül isterdiki fenerbahçe'de izleyelim...ama kısmet değilmiş..
  • real betis 'in ispanya'ya 9 gün gecikmeli dönmesi nedeniyle 1 milyon euro ceza verdiği futbolcu. ronaldo 'yu alamayan ac milan 'ın ilk hedefi..
  • milan ile çıktığı ilk maçta kelimenin tam manasıyla döktüren isim. hayır ben bunu yıllarca takip etmiş ve sevememiş olarak hakkını teslim etmeliyim doğrusu. asıl slalomla ceza sahasına girip iki lazioluyu birbirine vurduktan sonra yaptığı plase gol olsa, kapak olacaktı ya neyse. bakalım italya seferi nasıl sonuçlanacak? heyecanla bekliyoruz, ne de olsa milan'ın topçusu.
  • ac milan formasiyla oynadigi 16 macta sadece 2 gol atip teknik direktor ancelotti'nin gozunden du$up gonderilmesi icin kulup aranan brezilyali.
  • real zaragoza'ya kiralanmış olan forvet.
  • italya macerasi ciddi anlamda husranla sonuclanmi$ brezilyali.

    $u tarihten sonra milano'ya donmesi pek olasi gorunmuyor; real betis gunlerinin kredisini tuketmi$ oldugu da a$ikar. 2008'in agustos ayinda temsili bir bonservis bedeli ile tam anlamiyla bir zaragozali olacak gibi gorunuyor. zaten eger guney amerika'ya donmezse, la liga'da en az 3-4 sezon daha oynar; ciddi anlamda forma $ansi buldugu taktirde de 15 golun altina du$mez.

    artik hatirlatmak abesle i$tigal oldu, ama yine de yazmadan edemeyecegim; ke$ke avrupa kulupleri guney amerikali futbolculara o milyon dolarlari verirken birazcik daha secici, birazcik daha dikkatli davransalar. neticede milano'da patlama da yapabilirdi bu adam, ama sezon ortasinda kiz karde$i kacirildi, tam 5 ay boyunca silah zoruyla alikonuldu, sonunda da serbest birakildi; ama o arada 2006-2007 sezonu da murdar oldu oliveira icin.

    unutmadan, bu adam icin €15m bonservisin uzerine bir de johann vogel'i veren milan yonetimini de ayrica tebrik etmek gerek.
  • portekiz wikipedia'sında aynı şekilde neill ve itandje'nin de galatasaray kadrosuna dahil olduğunu düşünürsek pek güvenilir bir kaynak olmadığı göz önünde bulundurulabilir. henüz somut bir şey yokken heyecanlanılmaması en faydalısı olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap