• new jersey eyaletinde yasamis olan (halen orada cezaevinde) ve 100'den fazla kisiyi oldurdugunu soyleyen kiralik katil. takma adi ise the iceman. 1980'lerde yakalandigindan beri hbo tarafindan 2 kere roportaj yapilmis ve bunlar da belgesel olarak sunulmus. farkli yollardan cinayet islemis ve ozellikle siyanuru oldukca efektif kullanmis. hakkinda yapilan belgeseller gercekten cok etkileyici zira su anda bunu yazmamin sebebi de onlar. the iceman - confessions of a mafia hitman 2 parcadan olusuyor, 1.si 1992, 2.si 2001 yilinda cekilmis.
  • criminal minds'ın da kendisinden esinlenen bir bölümü vardı. 1. sezon olsa gerek. kendisini the iceman adlı filmde michael shannon canlandırak.
  • ilk cinayetini 13 yaşında işleyen kuklinski son derece profesyonel bir tetikçi. kariyeri boyunca 250 insanı öldürdüğü sanılıyor.

    aile içi şidderin yoğun yaşandığı bir ortamda büyüyen kuklinski'nin iki erkek kardeşi var. birisi babasından yediği dayaklar sonucu ölmüş, öteki 12 yaşında bir kıza tecavüz edip öldürmüş. kendisi ise tüm hayatı boyunca babasını öldürmeyi hayal etmiş.

    daha çocukken komşuların kedi köpeklerine zevk için işkence edip öldüren kuklinski, (bkz: ıceman) lakabını kurbanlarını öldürdükten sonra dondurması sebebiyle alıyor. bu dondurma işleminden sonra polis cinayet zamanını tahmin edemiyor, ya da yanlış tahmin ediyor.

    1986'da tutuklanan buzadamın sonunu getiren mafyaya sızmış bir ajan: dominick polifrone. ispiyondan hoşlanmayan ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılan kuklinski 2006 yılında hapishane öldü.
  • kendisiyle yapılmış röportaj: link

    gerçekten iceman dedirtiyor. ayrıca ben hayatımda james gandolfini'ye bu kadar benzeyen başka biri görmedim. hem tip olarak hem tavır hal hareket konuşma ses tonu. kafaları yedim oturduğum yerde.

    ilginç bir adam.

    edit: kendiyle alakalı çekilen film oyunculuklar kurgu harikaydı. eklemeseydim ölürdüm.
  • sevdiğin işi yapacaksın lafını yanlış anlayıp kiralık katil olmuş iri yarı bir adam.
  • bu adamın röportajlarını izlerkerken ne kadar cool duruşu, konuşması var diyorsunuz, çoğu diğer psikopat katile göre. işin aslı adam hapisteyken sinirini azcık bozan biri olsa öldürmeye kalktığı için ağır antidepresanlar içiriyorlarmış, o yüzden o kadar cool ve relax duruyor videolarda.
  • asmr etkisinde röportajı vardır ninni gibi dinletir kendini
  • bildiğin louis ck
  • “i would move heaven hell and anything in between to get to you. you wouldn't be safe anywhere if i was mad at you, and that's not bold that's truth. i've went up against people, you could pull a gun on me and if i'm mad at you i'm comin' forward. you'd have to shoot me to stop me. and if you don't kill me, you're stupid. because the next time you see me, i will kill you.”
hesabın var mı? giriş yap