• 10.10.2017 09:51 [tsi] ile başlattığım kampanya. bilen bilir, sözlükteki en radikal liberallerden biriyim, ifade hürriyeti ve mülkiyet haklarına müdahale konusunda çok katıyım ama r&m yasaklanırsa da gider başkanlık seçimlerinde oyumu sn. recep tayyip erdoğan'a veririm, açık ve net. nihilizm ve mizantropiyi iyi bir şeymiş gibi gösteren, sevmiyorum dendiğinde insana aptal muamelesi çekilen, en fazla 7/10'luk bir hikayeye sahipken god tier muamelesi yapılan bu skindirik dizi bir an önce yayından kaldırılmalıdır. r&m insan hakkı ihlali, bireyin saygınlığına indirilmiş bir darbedir. tıpkı ekşi sözlük gibi tüm iblisliklerde parmağı vardır. net.
  • röck önd mörtö yösöklönsön kömpönyösö.
  • desteklediğim kampanya. regular show'u buna karşı övdüm diye özelden hakaret eden gerzekler bile oldu. iğrenç bir çizgi dizi. iq'su düşük yeni nesil iki küfür, kırk yılın başı bir orijinal espri gördü diye yere-göğe koyamadılar, bitmediler bi. r&m çizgi dizilerin recep ivedik'idir.

    edit: övdüm diyince kıyasladım sanan arkadaşlar olmuş, yanlış anlaşılmaya mahâl vermek istemem. regular show rick and morty ile kıyas bile kabul etmez. yetişkin için çizgi dizinin nasıl yapılması gerektiğinin güzide bir örneğidir sadece.
  • radikal liberalleri görmemize vesile olmuş başlık.

    bence siz yiyin birbirinizi, ete para vermezsiniz.
  • mal beyanı. sevmiyorsan beğenmiyorsan seyretmezsin bitti. ayrıca rick and morty adlı dizinin yapımcılarının senin yaşadığını dahi bilmiyor çokta takılma yani.
  • bilen bilir'den sonrasını okumadım. rick and morty kimdir onu da bilmem. gerçi yasaklansın kelimesini gördüğüm halde neden bu başlığa uğradım onu da anlayamadım. benim hatam.
  • komik bulmama ve severek izlememe rağmen nihilist kadıköy/ekşi psödoentelektüellerine darbe vuracaksa liberal prensiplerimi bile kenara koyarak destekliyorum. yasakla şunu be reis!
    edit: ulan başlığı açan yazar cidden yasaklatma kampanyası başlatmaya çalışıyor zanneden herif rick gifi paylaşıp artislik yapıyor. what can man do against such reckless idiocy. he canım he zeki doğmak sizin lanetiniz.
hesabın var mı? giriş yap