• posta gazetesinin genel yayin yonetmeni. 28 yildir meslegin icinde. işini çok iyi bilen bir gazeteci. diger yönetmenlerden farklı bir duruş sergiliyor. birkaç dil bilen, entelektüel bilgi-birikimi yüksek bir insan.
  • mehmet yakup yılmaz'ın ekibini de alıp posta'dan kaçışı sonrası, gazete 75 bin tirajla kapanmanın eşiğindeyken yazı işleri müdürlüğünden gyy'ye terfi eden, gasteyi akıllı ve doğru yayın politikaları ile türkiye'nin en çok satan gazetesi konumuna getiren adamdır.

    ha niye bi gaste üç yıldır en çok satan matbu ürün olmasına karşın, adam yerine konmamaktadır reklamcılar ve halk tarafından? posta yarın kapansa kaç kişi üzülür? yeri doldurulmayacak bir gaste midir? bu soruların cevabı olumsuz. posta günlük okunup atılacak, hiçbir kalıcığılı olmayan enformasyon ağırlıklı, bilgi düzeyi düşük bir ürün ve bu yüzden talep görüyor. ve yine aynı sebepten ciddiye alınmıyor. ama çok satıyor ve patron da bundan memnun. sorun yok.
  • kraldan çok kralcıdır kendisi.
  • tuhaf bi bıyığı var bu adamın. yeni gördüm. postanın satışını etkiliyordur belki. kim bilir...
  • doğan medya grubu'nun sırma bıyıkları ile dikkat çeken, karikatür karakteri tadındaki genel yayın yönetmenlerinden biri. ertuğrul özkök'ün koltuğunda gözü olsa gerek ki, bir ropörtajında yarıldığım $u açıklamaları yapmı$:

    "ertuğrul özkök’ü hem insan, hem gazeteci olarak çok seviyorum. babam bana ‘gazeteci olma, özkök ol’ derdi. en beğendiğim kö$e yazarı ertuğrul abi. dü$ünenlerin dü$üncesini değil, haber yazıyor ve yazarken çok yalın bir dil kullanıyor. ben hürriyet gazetesi’nde ertuğrul abi’nin olmadığı günü anlıyorum. çünkü o ki$iliğini gazete yansıtıyor..."

    gerisini okuma gereği duymadım. yok canım, ben art niyetli bir insanım sanırım. babası da ertuğrul abisinin yazıları gibi sürreal bir insanmı$ herhalde...*
  • çok tatlı insandır, birikimlidir, işini iyi bilir, samimi ve içtendir.
  • balıkesirlidir.
  • an itibariyle istifa eden posta gazetesi genel yayın yönetmeni.
hesabın var mı? giriş yap