• ing. transmisyon kasnağı, piyasayı oynatan kimse, makinist (driver, engine driver, engineer, engineman, machinist, mechanic, mechanician, mechanist), kablocu (wireman), armador, vinç operatörü: makara ve benzeri teçhizat kullanmakta usta kimse, gergi, bağlayıcı, montör
  • endüstriyel dağcılıkla uğraşan kişiler de böyle çağırır birbirini.
  • çok güzel bir insan.. vodafone arena'da endüstriyel dağcı... kar endüstriyel dağcılık
  • bdsm terimi olarak, bondageda baglayan taraf.

    (bkz: rope bunny)
  • bir bdsm arketipi olarak rigger, (rope bunny, rope buttom ya da rope slut olarak bilinen) submissive partnerini ip vb yardımcılarla bağlamaktan zevk alan dominant kişiye denir.

    ip esareti bir sanat formu olarak ilk defa japonya'da shibari adı altında ortaya çıkmış ve bdsm kültürüne dahil edilmiştir. yine aynı şekilde bir shibari seansında da kısıtlayan ve bağlayan kişiye rigger denir. sahne partnerleri ise model olarak bilinir.

    rigger, insanları ip vb. türevleriyle bağlamayı seven ve bağlamaktan zevk alan herkesi ifade etmek için kullanılabilir. cinsiyete veya cinsel yönelime özgü değildir.
  • genellikle ip ile (bondage) bağlama sanatını uygulayan kişilerden rope-top için kullanılan terimdir.

    rigger'lar (bağlayan) pek çok sebepten dolayı bu faaliyeti gerçekleştirirler. bunlar şunları içerebilir: kişisel zevk için, bdsm veya d / s oyununun bir biçimi olarak; shibari veya kinbaku gibi bir sanat formu olarak.

    genellikle pek çok rigger r.a.c.k prensiplerini takip ederler.
  • zaten bildiğim, uyguladığım ve test sonucumla da netleşen konum.

    test sonucu

    %89 rigger'ım.

    rigger'lar, ip ve/veya diğer unsurları (zincirler, kelepçeler vb.) kullanarak partnerlerini bağlamayı ve dizginlemeyi severler. cinsel doyum, sanat ya da sadece eğlence için, partnerlerini tamamen insaflarına bırakmaktan zevk alırlar. yani ben.
hesabın var mı? giriş yap