• indiana pacers'a aynı reggie miller gibi simge olmuş bi sarışın dewdir gerekirse gulliver'dir bu abi... 2.20'nin üzerindeki boyuyla pota altında adeta bir duwar olan koca göwdeli, uzun beyaz çoraplı -yine- bu deliefendi, boyuna rağmen hızlı oluşuyla da şaşırtır izleyenleri...

    ilk geldiği zamanlarda "kalıp adam" dinlemeden habire smaç çaktığından ucan hollandali lakabına layık görülmüştür...
  • 88de birinci tur ikinci sıradan draft edilmiş, bir kez allstar olmuştur. kariyeri boyunca o boyuna rağmen ribaund alamamıştır pek.
  • beyaz yumuşak ribaunt özürlü şutör uzun sevgimin oluşmasında kendisi bir numaralı etkendir. indiana pacers'ın 90'lardaki şaşaalı günlerinde takımın pivotu olan bu süt beyaz abi, bazen sarışın, bazen de kel imajıyla beynime kazınmıştır. dale davis ve antonio davis'li pacers pota altına değişik bir boyut katmıştır.

    2.24'lük boyuna rağmen tüm kariyeri boyunca 6.1 gibi düşük sayılabilecek bir ribaunt ortalaması tutturmuş olsa da ben kendisini %77'lik serbest atış ve %50'lik saha içi ortalamalarıyla hatırlamak istiyorum. bir de 1995 doğu finali 4. maçında orlando magic'e attığı maç kazandıran son salise şutuyla...
  • hollanda basketbolunun hall of fame idir bu abi. onun kariyerine yaklasabilen başka herhangi bir dutch basketbolcu henüz parkelere ayak basmamistir.
hesabın var mı? giriş yap