• az önce videolarını izlediğim ve en azından diğer makyaj vloggerlığı yapan kişilere istinaden mantıklı ve daha olgun duruş sergilediğine inandığım hoş bir kız.
    açıklama yapma gereği duyacak kadar eleştirilmiş kendisi sanırım.
    türbanlı bir kadın olarak yaptığı bence cesaret isteyen bir iştir.
    tek saygı duymadığım nokta videolarda saçları görünüyor.
    kimsenin süslümanlığı müslümanlığı bizi ilgilendirmez iyi hoş bir iş yapıyorsun orası tamam.
    eleştiren kişilerin dindar kesim olduğu ifade edilmiş. eşcinsel arkadaşım da var kapalı arkadaşım da gayet özgürlükçü bir tipim.
    dindar hiç değilim eleştirmek için dindar olmaya gerek yok ve açığım.
    bone takma, istediğin doğrultuda kapan ya da kapanma kime ne ama saçların görünüyorsa gram mantığı yok be! boşuna uğraşıyorsun.
    bir videodaki "ezan başlamıştı kesmek zorunda kaldım devam ediyorum" gibisinden bir sey demesi cidden komikti.
    tamam canım da bunu bize neden söyledin?
  • videolarını keyifle izlediğim ama gittikçe gözümden düşmeye başlayan vlogger. zaten eskisi kadar video da yüklemiyor. başörtüsü, makyajı vs beni ilgilendirmiyor açıkçası. ben ses tonu, konuşma şekli ve yaptığı makyajları sevdiğim için izliyorum. zaten kendisi de çok güzel, ne sürse yakışan cinsten ama şu aralar aldığı reklamlar beni kendisinden soğutmaya başladı. özellikle instagram profilinin son iki fotoğrafı çok reklam kokuyor. bir alışveriş videosunda aldığı çoğu ürün aynı markadandı, instagramı yine o markayla dolu. tabi ki reklam alabilir ama en azından bir bilgilendirme yapsaydı, böylesi güvenilirliğini sarsıyor.
  • internette daha çok muhafazakar kesimden eleştiri alan youtube kanalı. yahu kadınları rahat bırakın. başı açığa başını kapat, başı kapalıya başını düzgün kapat ne demek ulan.
  • özellikle muhafazakar kesim tarafından kıskanıldığı için eleştirilen youtuber.

    kızın gözleri çok hoş, yüz tipi de makyaja uygun ve makyaj konusunda kendisini çok iyi geliştirmiş.
    tek sorunu bone takmayıp, şalının altından saçlarını göstermesi. bununla ilgili bir açıklama yapmış youtube'da ama, maalesef yemedim.

    eğer bone basını ağrıtıyorsa, agrıtmayacağı kadar sıkı baglarsın olur biter.

    yeme şimdi bizi hilal.
  • zamane zengin muhafazakarlarından, instagramda yaptığı makyajlar ve kullandığı kozmetik ürünleriyle popülerleşip görkem karman sayesinde youtube'da da adını duyuran, videolarından anlaşıldığı kadarıyla ekonomik açıdan normalin üstünde, har vurup harman savurabilecek düzeye sahip (bkz: alışveriş videoları) biri. tesettürlü değildir -ki kendisi de bunu söyler. omzundaki şalı başına atmıştır, hepsi budur.
  • instagram sayesinde tanıştığım vlogger.

    etrafında ve yakınında kapalı biri olmayan, başı açık biri olarak, bazı videolarını ilgiyle izledim. makyajla ilgili olanları değil ama, çünkü makyaja kendisi kadar ilgim yok, hayatımda o kadar makyaj yapmamışımdır muhtemelen. kendisinden de yaşça büyüğüm bu arada. 95 doğumluymuş, hem makyaj hem de baş örtüsü büyük gösterdiğinden, duyduğumda baya şaşırdığımı söyleyebilirim. kapalı birinin bu kadar makyaj yapmasını doğru bulmuyorum, ama eleştirmiyorum veya yorum yaparak kendisine saldırmıyorum da, nasıl isterse öyle yaşayabilir. gördüğüm kadarıyla kendisi de çelişkinin farkında. ilk başta ben mi yanlış görüyorum dedim ama, çok yazan olmuş, cidden saçları görünüyor. takıldığım kısım burası, zaten örtünmek, temelde kapanmak ve saçların görünmemesi değil mi? bana tuhaf gelen kısım bu.

    onun dışında, gerçekten güzel bir kız, bazı kombinlerini zevkli de buldum. kapalı hemcinslerim neler yaşıyor, ne düşünüyor, hangi aşamalardan geçmiş bunları dinlemek ilginç benim için. türkiye'de cesaret isteyen bir şey yapıyor.
  • heyecandan mıdır nedir, bir videosunda "hangi ülkeye gitmek istersin?" sorusuna. "prag ve hindistan" cevabı vermiştir.
    bilmiyorsa prag, çek cumhuriyetinin başkenti.
  • şule isminde bi de ablası vardır. sağlıklı yaşam videoları çeker. o da en az kendisi kadar biliniyor.

    link
  • her videosunun altına aynı teraneyi üşenmeden tekrar eden tiplerle başı dertte olan youtuber. yurtdışında falan olsa kimse tek kelam etmez ama burada takmadığı bone herkesin derdi. sabırlar diliyorum kendisine...
  • tesadüfen denk geldiğim youtuber.

    ilk önce şunu söyleyeyim , aşırı güzel bir kadın. hatta cok popüler olan cansu, duygu, merve'den daha güzel fikrimce.

    bir videosunda kendisi kapanmak istediğini hatta bu yüzden annesine direttigini söyledi. şaşırdım. islamı bu kadar yaşamak isterken bu kadar moda kurbanı olmak çok komik...

    türbanıni eleştirmiyorum. türbanlı bir kadının youtube kanalı açmasını da. ama "ben bu kadar yapabiliyorum" diye küstahça bir yorum yapabiliyorsan türbanlı youtuber diye gezinmezsin ortalarda. bir de herkes boneye takılmış... ben cok koyu rujlara ve ayak bileği dekoltesine takıldım özellikle. giydiği pantolonlar kısa diyebileceğimiz cinsten.
hesabın var mı? giriş yap