*

  • mersa: gemilerin demir atmalarına ve demir üzerinde güvenle yatmalarına uygun, çok sığ ya da çok derin olmayan, dibi iyi demir tutan liman. kadın adı olarak kullanılır. hani derler ya "ismiyle müsemma..." tam liman yani. "mersası bilinmeyen bir deniz üzerinde yüzer gibiydi - halit ziya uşaklıgil"
  • logitech ürün dağıtıcısıdır. bu firmaya gönderilen ürünler teknik servisinden oldukça geç gelebilmektedir. şöyle ki, renk atması yüzünden gönderdiğim ürünün müşteri memnuniyeti kapsamında kasası değiştirildiği söylenerek
    ilk etapta 3 hafta sonra tarafıma gönderilmiştir fakat gelen ürün diğeriyle tamamen alakasızdır. aynı gün geri gönderilen yanlış ürün yerine kasası değişmiş kendi ürünümü göndermeleri istenmiştir fakat ses gelmemiştir. teknik destek aranıp uzun süren konuşmalardan sonra ilk gönderilen ürünün bulunup bulunmadığı bilinmemekle birlikte mağazaya bu model ürünün gönderildiği söylenmiştir. mağazaya gidildiğinde gönderilenin sıfır bir ürün olduğu görülmüştür. boyası atan ürünü verip yenisini tekrar almam tam 40 iş günü, diğer ifadeyle 56 gün sürdü. evet bu kadar basit işi halletmek uzun sürdü ve arayıp sormasam daha süreceği belliydi ama sonunda yeni ürün göndermeleri yapılması gerekendi.
  • (bkz: mrsa)
  • kutudan bozuk çıkan klavyenin iadesini "test edildi birşeyi yok turp gibi" diye çeviren şirket. sayelerinde, dağıtıcı firmanın kullanıcı deneyiminin önemli bir parçası olabileceğini öğrendim, teşekkür ederim kendilerine.

    kablosuz klavye ihtiyacını vnc ile giderdim. artık klavyeye ihtiyacım da kalmadı, bir aydır namevcut klavye birkaç git geli müteakip yasal süreç sonunda sağlam gelince nereme sokacam bilmiyorum.
  • yeni bir sözlük yazarı.. öğretmen adayı sanırım.. atanamayan öğretmenlerden olabilir.. olmayabilir de..
    (bkz: #27303235)
hesabın var mı? giriş yap