• üst edit: çevre network diyenler için bir de olayın farklı tarafını anlatan bir entry: bkz: (#141695841)

    robert kolej’de 1 sene yatılı okumak için verilecek ücret. aylık 31 bin liraya denk geliyor. eğitimi ne kadar kaliteli olursa olsun bu parayı vermek enayiliktir.

    kaynak

    edit: hemen damlamış ekşi'nin dolar milyonerleri. tamam lan siz verirsiniz zaten, ezik asgari ücretli çocuklarını eldivenle de seversiniz artık. kolej iyi ya da kötü demedim, ücretine dikkat çektim ki ne kadar ulaşılamaz olduğu anlaşılsın.

    edit-2: ne çok övdünüz zengin çocuklarını be, başka başlıklarda eğitimde fırsat eşitliği yazan olursa kafasına odunla vuracağım.

    edit-3: bu parayı veremeyenlerin de ne tamirciliği ne tiktokçuluğu kalmış :) siz zenginler olarak biraz da fakirlerin arasında dolaşın gece gündüz çalışıp bu imkanlara ulaşamayan.
  • züğürdün çenesini yoran ücrettir. adamlar bunu akşam alemlerinde harcıyor. zengin yine zengin fakir yine fakir.
  • son 4 senedir konuştuğumuz gibi tl'nin döviz karşısında eriyip bitmesinden kaynaklı astronomik rakam. her gün bir sebeple tekrar anlıyoruz ki bütün araçlar ters yönden geliyor olamaz, biz yanlış yoldayız.
  • hedef kitlesi ve verdiği eğitimin kalitesi bu paraları ödemeyi enayilik olarak görmeyen kişiler içindir, vermeyerek hayatınıza devam edebilirsiniz.

    türkiye'nin açık ara en iyi okuludur.
  • robert bizzat gelip ders veriyor galiba!
  • aylık 2.000 $ bile değildir.
  • az bile ; en az 3 milyon olmalı...
  • o parayi versen dahi giremeyecegin okul cunku ogrencilerini secerek aliyor, kaldi ki buraya bu parayi veren ailelerin %99u ne kadar odedigini bilmiyodur bile.

    zaten egitiminin yani sira networku bile o parayi cok fazlasiyla cikarir. bi is yapmak istediginde etrafinda butun ceolar, holding sahipleri ve aileleri olacak.

    sig dusunen dallamalar zaten cocuklarini bu okula gondermesin.
  • 1 milyon 377 bin olsa yine de değer.. burdan mezunsan hayatın sadece ekonomik değil, kültürel, sosyal , enerjisel anlamda da level atlıyor. evleneceğin kişiden tut da, çalışacağın şirkete, yaşayacağın ülkeye kadar sınıf atlamış oluyorsun. bence değer..!!
    ayrıca yeğenim orta halli bi ailenin çocuğu, anasınıfından beri kendisine yapılan yıllık harcama bundan aşağı kalmaz! özel okulu, özel dersi, dersanesi, balesi, jimnastiği, yurtdışı dil okulu, gitar kursu, yelken kursu, yüzme etimi.. bitmiyor bitmiyor..
  • son kur krizlerinden sonra orta sınıf denebilecek bir grup kalmadığı için göze batan olma durumu. 3-5 sene çoluğu çocuğu özel okula yolladık, özel hastanede doğum yaptırdık. 5 yıldızlı otelde sezonun azıcık dışında erken rezervasyonla tatil yaptık, orta-sınıf jipimsi bir araba alıp, enparaya maaştan kalanları yollayıp, borsada bilmem ne hissesi yükselirken kendimizi yatırımcı hissettik, ama geçti artık. artık bu hayata essek gibi çalışmaya gelip karnını zar zor doyuran, barinacak eve maaşı zar zor yetirenler grubundayız.
hesabın var mı? giriş yap