• misfits'in nathan'ı, 1988 doğumlu irlandalı aktör.
  • genç yaşına rağmen inanılmaz yetenekli irlandalı aktör.misfits'de tek kelimeyle döktürüyor.ama tek olayı nathan young gibi şebek bir karakteri canlandırmak değil.irlanda'da mafyalı bir dizide oynamış yakınlarda, youtube'dan birkaç sahnesini izleyince aynı kişi olduğuna insan inanamıyor.dramda da en az komedi kadar başarılı.zaten misftis'de de komedi öğesi barındırmayan sahnelerde ne kadar güçlü bir oyuncu olduğunu gösteriyor.gerçi ropörtajlarına bakılırsa normalde de oldukça hiperaktif bi arkadaşa benziyor.ayrıca hazır cevaplılık da var.ekip olarak katıldıkları bir programda kendisine "gerçek hayatta dizide göründüğünden daha iyi (yakışıklı) görünüyorsun." diyen jonathan ross'a "jonathan, senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim." diye cevabı yapıştırabilmiştir.
    küçük yaşlarından beri dizi ve televizyon filmlerinde rol almış,şu an devam eden iki dizide (misfits ve love/hate) oynuyor.nicolas cage'li season of the witch'de küçük bir rolü var.2011'de gösterime girecek killing bono isimli bir filmde ben barnes'la birlikte u2'nun ünlü olamayan lise arkadaşlarını canlandırıyorlarmış.seneye çekilecek bir shakespeare uyaralmasında da başrolü kapmış.eh ne diyelim, eğer kariyerinde doğru adımları atarsa ileride kendisini çokça izleyebiliriz.
  • eğer kartlarını doğru oynarsa gelecek 10 yıla, hattâ 20 yıla damga vurabilecek yetenekte bir eleman. bunu bir diziye bakarak söylemek belki çok saçma ama dizide oldukça karmaşık bir karakteri çok iyi canlandırıyor. ışık var çocukta...
  • mika'nın muadili.
  • sadece cherrybomb da izleyip performansına hayran kaldığım aktör. o kadar güzel oynamış ki izlerken sinirimden tokatlayasım geldi kendisini, o derece.
  • ''sehnn aşırı derecede sevimli bişeysin yani öyle tarif edilecek gibi değil'' lafını ben kendisine söylüyorum burdan ağzımın sularını akıtaraktan. o ne güzel göz o ne şahane kıvırcık saç ve o ne hal tavır. sempatiklikten ölecek resmen. itiraf ediyorum biraz kıvırcık takıntım var ama insanın izlerken ister istemez kendisine kanı kaynıyor. ayrıca çocuk sırf görüntü de değil. maşallah misfits'de de cherrybomb'da da oyunculuğunu konuşturmuş. neden keşfetmekte bu kadar geç kalmışım bilmiyorum.
  • eger misfitsi birakip hollywood'a gecis yaparsa cok kalp kiracagini bilmesini istedigim oyuncu. kendisi de farkindadir bunun zaten muhtemelen, cok sahane bir insan olduguna inancim yuksek, yapmaz oyle sey cocugum. yapmaz di mi? cunku nathan youngsiz bir misfits mumkun degil. su guzel ortami bozup amerika'ya cilgin amerikan gencligi filmlerinde rol almaya gitmesinin ne manasi var.
    kendisine misfitste basarili bir sezon, nathan young'a da bol shagging'li az wankingli bir yasam diliyorum.
  • misfits'ten ayrılacağı dizinin yapımcıları tarafından resmi olarak açıklanan oyuncu.
  • ilk gördüğümde ' dexter fletcher babası olmasın bu çocuğun? ' diye düşünmüştüm . öz babası değilmiş ama, misfits'te babası olarak karşıma çıktı. casting kimin eseriyse alnından öpüyorum.
  • misfitsden ayrılacağı haberi taş gibi oturmuştur. olmaz olamaz nasıl gidersin robert? seni başka rollerde değil nathan şapşalığında görmek istiyorum.

    kendisini ilerde doctor whoda doctor olarak da görmek isterim.
hesabın var mı? giriş yap