• new york - amerika birleşik devletleri merkezli, ünlü banker aile rockefeller'ların 6. jenerasyon üyeleri tarafından 1913 yılında kurulmuş vakıf.

    insan hayatını ve dünyayı daha iyi hale getirecek yenilikler gerçekleştirmeyi ve insan ırkının gerçek potansiyelini açığa çıkarmayı; tüm insanlığın doğal olarak sahip olduğunu düşündükleri onur, haysiyet, sağlık, gıda, ekonomik özgürlük haklarına duydukları inanca bağlı kalarak gerçekleştirmeyi hedef edindiğini söyleyen kuruluş.

    uluslararası camiada (bkz: rockefeller foundation) olarak bilinir.

    bunların yanısıra bu vakıf, dünya üzerinde gerçekleşen pek çok felaketin tezgahlandığı kuruluş olarak da tanınır/tanıtılır.

    iletişim olanaklarının artışı ile doğru bilgiye ulaşma oranının ters orantılı bir biçimde geliştiği çağımızda, şüphesiz kendilerine isnat edilen komplo teorileri ve söylentiler de teyit edilmeye muhtaç ve fevkalade güvenilmezdir.

    2020 küresel covid-19 salgını esnasında kendileri bir kere daha hedef tahtasına oturtuldu. vakfın, olası bir pandeminin boyutlarını ve etkilerini yıllar önce anladığı ve buradan yola çıkarak kendilerine veya rockefeller ailesine maddi menfaat devşirmeye çalıştığı iddia edildi. ben bu tür spekülatif söylentileri ciddiye almıyorum fakat bunlar şayet doğruysa, kendilerine ait olduğu öne sürülen kimi rapor ve senaryoların, şeytaniliğin de ötesinde büyük bir vizyonu ve ön görüyü ortaya koyduğu; bu vakfın aynı zamanda alanında fevkalade yetkin kişilerle birlikte çalıştığını ortaya koyar niteliktedir.

    tüm bunların yanısıra bu vakfın "sevgi pıtırcıklığı" konsepti ile kurulmuş olabileceğini düşünmüyorum. düşüncem sadece rockefeller vakfı özelinde değil, para ve maddi güce tanrıymışçasına değer veren kapitalizmin inşa ettiği her kişiliğin* temel insani değerler bazında genelindedir.

    mr. justin'in* epey önem verdiği bir vakıftır aynı zamanda.
  • 2010 yılında hazırladıkları bir rapor ile akıllara korkunç soru işaretleri düşüren vakıf.

    hollanda parlamentosunda thierry baudet adlı vekil, aşağıda yer alan videodaki konuşmasında bu raporu çarpıcı bir şekilde ele alıyor, covid-19 kısıtlamalarının küresel iklim değişikliği adı altında katlanarak sürdürüleceğinden bahsediyor. elbette adam bunu kafasından uydurmuyor, rockefeller foundation'ın raporunda yazanları okuyor.

    https://mobile.twitter.com/…tus/1401442030580944901
  • rockefeller vakfı, denek olarak yetimleri, akıl hastalarını ve mahkumları kullandı.
    küf mantarı (penisilin) sıvısı ile inme, körlük, delilik gibi sonuçlara yol açan ve soydan soya geçebilen bir bulaşıcı bakteriyi (frengi) şırınga etmişler.

    ansızın 1990 yılında rockefeller, bil gates, dsö, dünya bankası, yuvarlak masa toplantısıyla gavı'yi kurup, tüm dünyada ağızdan ve damardan aşı propagandasına başladılar.
hesabın var mı? giriş yap