• bu kadarı artık tesadüf olamaz, artık bir ismi hakediyorlar.
    not: bazı çevrelerde ''uwww rakınrol beybi amcası'' olarak da bilinir, tamamen çeviri farklılığı.

    kimdir bu adam?

    hayatının hiç bir döneminde rock, metal dinlememiş ama ismini duymuş adamların bazılarının ufak bir gitar sesinde dönüştükleri yaratık cinsi.

    rock'n'roll baby adamı, oldukça saldırgan olup, kurbanlarını avlarken, türüne ismini veren ''rock'n'roll baby'' diye sihirli bir sözcüğü durup dururken bağırarak seslendirirler. nereden geldiği, nasıl dna'larına yerleştiği henüz araştırılmamıştır ancak bu sözü duyan kurbanların paralize oldukları ve kolay bir yem haline geldikleri tanık olunmuş bir gerçektir.

    peki bu adama nasıl karşı koyarız?

    öncelikle onu tanımak gerekiyor;
    kurt adam dolunayda nasıl kıllanıyorsa, bunlarda da gitar sesi duyunca bir kurtlanma hasıl oluyor. acayıp ulumalar, parmakların devil horn yapayım derken birbirine karışması, suratta sinsi bir sırıtma ve karşısındakinin gözlerinin içine bakma en temel semptomları.

    işte bu belirtileri tanıyan, eğitimini almış insanlara kaçacak vakit kalıyor. kaçmak dışında, karşı koymak, susturmak, saldırmak gibi kesin sonuçlara ulaşacak deneyler yapılmamıştır, o yüzden henüz evde denenmesi tavsiye edilmiyor. metal tanrıları hepimizin yardımcısı olsun. amin!
hesabın var mı? giriş yap