• red bull salzburg mitini bayer leverkusen'de sürdürmeye çalışan taktiksel deha. öyle etkili bir futbol oynatıyor ki takımı kondisyon olarak patlamazsa sene sonunda "yeni klopp" olarak kendisinden bahsedilebilir. elindeki oyuncu profilinin de gelişime açık ve salzburg'dakinden daha tecrübeli olduğunu, bu sebepten orada yakalayamadığı uluslarası başarıları leverkusen'de yakalayabileceğini söylemek gerek.
  • bu sezon sonunda adını avrupa'ya duyurmasaı muhtemel teknik direktör. geçen sene red bull salzburg'a oynattığı futbolun benzerini bu sene bayer leverkusen'e oynatıyor. gerçekten göze hoş gelen bir hücum futbolu oynatmasına rağmen defansta eksikleri göz batıyor leverkusen'in. bu savunma sorununu da atlatırsa bayern ve dortmund'a kafa tutması çok da zor değil. şampiyonluk kazanması zor da olsa imkansız değil. daha önce de söylendiği gibi yeni bir jürgen klopp kazanabilir bundesliga.
  • fenerbahçe-salzburg maçından sonra tanıdığımız, leverkusene gidince popülerliği artan hücum futbolu manyağı hoca. defansif olarakta biraz gelişse efsane olabilir
  • leverkusen tarafından işine son verilmiş. bu adam başaltı takımlar için ideal bir hoca değil. sürekli hücumu düşünen, hedefi şampiyonluk olan takımlar içinse biçilmiş kaftan. red bull salzburg'a oynattığı enfes futbol hala akıllarda, ki o kadro ciddi anlamda kaliteli bir kadroydu. fenerbahçe şampiyonlar ligi elemesinde neredeyse tamamen şansa elemişti o takımı. hani olmaz ama fenerbahçe'ye çok isterim kendisini. genç, karizması olan, hücum futbolu konusunda uzman bir adam. muhtemelen oyuncu portföyü de geniştir. yapacağı birkaç akıllı transferle fenerbahçe'yi ayağa kaldırabilir. aziz'den böyle akıllı bir hamle beklemek suya yazı yazmak gibi gerçi ama biz yine de yazmış bulunalım.
  • malum kişi başta olduğu sürece kendisi ve çapındaki adamların fenerbahçe'ye gelme ihtimalleri yoktur. boşuna hayal kurmayın sevgili renkdaşlar. ha olaki geldi ve şampiyon olduk sene sonunda şampiyonluğa katkısı olmadığı tespit edilir ve gönderilir. kabul edelim bu tarz adamlar için fazlasıyla sürreal bir kulübüz.
  • riekerinki gönderirken düşünüyordum bu adamı keşke gelse falan diye, tudor geldi.

    seçme imkanım olsa elbette bu adamı seçerdim, eğer türkiye ye 3 büyüklerden birine gelirse başarılı olur.
  • işsiz kalmayacağını düşündüğüm antrenör muhtemelen önümüzdeki sezon almanyanın iddialı takımlarından birine geçer wolfsburg veya mönchengladbach gibi. bu adamın türkiyeye geleceğini ise hiç düşünmüyorum çünkü hem kariyer olarak umut vadediyor hem de hem galatasarayın hem fenerbahçenin çapsız yönetimleriyle de çalışmak istemez gibime geliyor
  • ersun yanal'ın hücum futboluna özlem duyan fenerbahçe taraftarı bu adam geldiğinde eski aşkını anında unutur yeni hayallere yelken açar.

    fenerbahçe için önemli diğerleri için felaket senaryosu olan durum, başarılı kupa kazanmış bir hocadan ziyade deli gibi hücum oynatan bir antrenörün kazayla(!) fenerin başına geçmesidir. çünkü hasta camianın tek ilacı böyle birinin takımın başına gelmesidir.
  • fenerbahçe ile anlaştığı söylenen hoca.
    eğer gelirse ve aziz yıldırım iradeli davranıp( bu cok cok zor ama) dümeni obradovic'de olduğu gibi kendisine bırakırsa fenerbahçe için güzel günler gelebilir.
    http://milliyet.com.tr/…i/galeri/default.htm?page=1
  • eğer gerçekleşirse fenerbahçe için yeni ersun yanal olur. önümüzdeki sezon için fenerbahçe için adı geçen diğer teknik direktör adayı aykut kocaman ile futbol anlayışının neredeyse taban tabana zıt olması ise tam fenerbahçelik bir durum.
hesabın var mı? giriş yap