• (bkz: muavin)
  • (bkz: haysiyet yoksunu)

    twitter was here..
  • severek takip ettiğimiz twittercı avukat.
  • kombinleri ile muavinlerin kralı.
  • çünkü essence takarım.
  • ruling şebekesinin avukatı olduğu iddia edilen amcı avukat. (bkz: #102071886)
  • aşk hakkında sürekli ama sürekli tweet atıyor. tabii ki de kendisinin aşk hayatı yok. sadece etkileşim kasıyor. tipi 2/10 olmasına rağmen yakışıklı ve güzel kadınlara giydiriyor. en başlarda normal bir insan gibi yazıyordu gayet samimiydi. sonrasında işler değişti tabi. tez zamanda takini bırakınız.
  • devamlı yüzünün ortasına telefonu konumlandıran twitter fenomeniydi. vıcık vıcık da aşk sözleri paylaşır, devamlı aşk ile ilgili ilgi kasardı. bugün denk geldim. hiçbir şey değişmemiş, telefon hala yüzünün ortasında, fotoğraf çekiniyor. yapma yav, biraz özgüvenini geliştir. valla bak.
  • emekli twitter fenomeni.

    insanın kendi başlığına entry girmesi çok tuhaf bir durummuş. hakkımda çıkan bazı iddialar artık gerçek hayata taşınınca bu entry'i yazmak zorunda kaldım. yeni tanıştığım bazı insanlar google'da ismimi aratınca bu başlık çıkıyormuş sürekli karşılarına ve geçenlerde biri bana "arabanı insanları dolandırdığın parayla mı aldın?" diye sordu. soruyu duyunca nasıl şok geçirdiğimi anlatamam size. aylarca emek verip avukatlık yaparak alnımın teriyle aldığım arabayı bu şekilde aldığımı düşünmesi beni aşırı şaşırttı ve üzdü.

    şimdi öncelikle avukat, üstlendiği veya danışmanlık verdiği işin tarafı değildir arkadaşlar. benim birine danışmanlık vermem, bana sorduğu sorulara hukuk bilgim dahilinde cevap vermem asla suç olmadı, olamaz da zaten. ruling olayı patlak verdiği zamanlarda twitterdan yediğim linci hala unutamadım. şubat ayı falandı sanırım. en son baskılara dayanamayıp gerçek adım-soyadım, baro levhasındaki fotoğrafım ve kişisel bilgilerimi twit olarak paylaşıp gerçekten bunu yaptığımı düşünen varsa lütfen savcılık ve baroya şikayette bulunsun demiştim. nitekim kimse şikayette bulunmadı, ben yediğim linçle kaldım... ruling hakkındaki iddialara yargı karar verecek zaten, ben değil.

    kurgu twit atmayı 50k takipçim olduğunda bırakmıştım zaten. yani yaklaşık 2,5-3 sene önce. hala bu nedenle küfür yememi asla anlayamadım. yukarıda biri bana "amcı" demiş. ne diyeyim yani şimdi? fikir ve ifade özgürlüğünü sonuna dek savunuyorum ama bence saçmalamış. abicim belki ben sadece duygusal twit atmak istiyorum? olamaz mı yani? bunu yapınca amcı mı oluyoruz? benim sapıkça bir twitimi gördün mü? hayır. ee niye bunu dedin? cevap yok.

    kadına şiddet, hayvan hakları gibi konulara değinirken tek amacım elimden geldiği kadar iyilik yapabilmekti. yaptıklarımdan ötürü asla pişman değilim. etkileşim için twit attım mı? evet attım. twitterda herkes bunu yapıyor zaten. arkadaşlar 200k takipçi olunca etkileşimi stabil tutmak için bir yerden sonra bunu yapmak zorunda kalıyor insan. inanın siz olsanız siz de aynısını yapardınız. yapmazsanız zaten 200k takipçiye ulaşmak biraz zor olur..

    benim etkileşim için kimseye hakaret etmeden twit atmam bazı kişileri niye bu kadar rahatsız etti gerçekten bunu da anlamıyorum.

    başlıkta entry yazan herkesin fikir ve ifade özgürlüğüne kesinlikle saygı duyuyorum ama iddiaların hiçbiri doğru değil. bir daha twittera dönmeyi düşünmüyorum. bu entry de burada dursun.
hesabın var mı? giriş yap