• mighty leaf ile birlikte poşet çay olayına son noktayı koyan süper bir alaman markası.
  • başarılı bir çay markası. kralların çayı falan deniyormuş, insanoğlu ölür zaten bir yere de aristokrasiyi sokuşturmazsa. neyse diyeceğim o ki bayıldım ben buna, bundan sonra bir daha herhangi bir çaydan zevk alabileceğimi sanmıyorum... leaf cup adlı poşet çaylarının, herbal infusion serisinden pek karizmatik bir çay denedim. adı "roibosh orange" idi. ne yapıp edip bulmalıyım o çaydan! türkiye'de henüz perakende satışı yokmuş ancak, ronnefeldt'ten tea master sıfatını almış olan bir girişimci şu sıralar bir dükkan açmak üzereymiş. tea master olayı da şu oluyormuş; belirli ülkelerdeki merkezlerine gidip seminere katılarak, çay üzerine yoğun bir eğitim alıp sonra da sınava tabi tutulup ronnefeldt tea master silver pin, ileri seviyesine devam ederseniz de tea master gold pin elde edebiliyormuşsunuz.
  • dünyada genellikle özel çay evlerine ve minimum 5 yıldız otellere direkt satış yapan bir şirket. earl grey'ine kurban olunası çayları vardır. cupoftea.co.uk web sitesi sorunsuz gönderim yapmaktadır efem.
  • çeşit çeşit çaylarıyla kalbimi çalmayı başaran çay markası, poşet çayının tasarımı bile bir ayrı ben şimdi oturup birşey demeyeyim.
  • lemon sky diye bir şaheseri vardır. hoş, şimdiye kadar kötü bir ürününe denk gelmedim zaten. summit'in manzarasına karşı denemiştim ilk defa; belki de iki sene olmuştur.

    sonradan hamburg'un kırsalında, yerlere saçılacak kadar bol olduğunu görünce biraz şaşırmıştım tabi. ülkemizde gizemli bir marka imajı olduğu doğrudur yani.

    http://www.ronnefeldt.com/
  • turkiye mumessili genelde otellerle calisan cay markasi.

    edit: bir de bunlarin morgentau isimli cayina hayran olan vladimir putin bir pazar gunu berlin'deyken depolarini actirir ve koli koli cay alir.
  • mujdemi isterim!

    turkiye'de perakende satisa baslayan ve gecen hafta capitol'de bir dukkan acan marka. ulkemizde dogru duzgun rooibos bulamayan bunyeme ilac gibi gelmistir. henuz katalogu hazir olmamasina ragmen raflarda gozlemledigim kadariyla mate, yesil cay, rooibos ve diger bitki caylari ile guney amerika, uzakdogu ve afrikayi evimize getirmiş, agirlikli olarak uzakdogu caylari satan asia chai art'i gonlumdeki tahttan indirip kendisi yerlesmistir.
  • (bkz: morgentau)
  • roibosh orange isimli çayını tavsiye üzerine denediğim çay markası,çay budur diye yapılan reklamlara karşı reklam yapıyorum ahanda çay budur.kendimi portakal bahçelerinde koşarcasına saldım.
  • beni chadonun müşteri listesinden çalan gurme çay markası...bağımlısı oldum..
hesabın var mı? giriş yap