• 1998'de ba$ladigi mr. olympia serisini 2001 senesine kadar hep alan, bu sene de favori olan amerikali zenci vucut geli$tirme sporcusu.
    http://www.ronniecoleman.com/ resmi sitesidir.
  • ayrica gelmis gecmis en iyi vücutculardan birisi olan bu kara derili abimiz amerikada kendisi gibi profesyonel bir vücutcu olan esi ile yasamakta olan bir polis memuru idi fakat sampiyonalar icin bu isini sona erdirdi. kendisi grambling state collage dan muhasebe bolumu mezunudur. bunun disinda en buyuk ozelligi ayni sene hem mr.olympia hemde arnold classicte sampiyon olan tek vücutcu olmasidir.
    internet adresi icin :

    http://www.bigroncoleman.com/
  • bu adama insan dersek kendimizi isimlendirmekte zorlanabiliriz zira kasılı haldeki bacağı bir çoğumuzun belinden daha kalındır.
  • bu sene yine mr. olympia seçilmiş olan şahsiyet.
  • profesyonel sporu bırakana kadar, mr.olympia seçilmeye devam etmesi pek de anormal olmayacak vücut geliştirmeci.arkasından takip ettiği sporcuların tümünü altı yedi sene içerisinde dikiz aynasında yok etmiş azimli insan.
  • zaten diger tum insanlardan ayri bir boyutta hayvan olan vucut gelistirmecilerin bile yaninda cocuk gibi kaldigi bir abidir bu.
    gelmis gecmis en hayvani vucut gelistirme sporcusudur.
  • 7. kez mr. olympia secilen sporcu. boyu 5'11'' (1.80 m), kilosu ise yarisma tartisinda 255 lbs (117kg), yarisma sezonu disinda 300 lbs' dir (136kg). aldigi buyume hormonlarindan olsa gerek abdominal bolgesi hep disa dogru durur, sisman bir adam goruntusu verir. kas ustune kas yigmis, bazi acilardan michelin adami goruntusu veren, sahsi kanaatim estetik, symetri yoksunu ve son derece cirkin bir adamdir. karsilastirma olsun diye soyluyorum: 1.90m boyunda olan arnold (simdinin california valisi) zamaninda yarisma tartisinda 110 kg idi. ancak her bakimdan simdiki ronnie ye koyar gecirirdi. arnold ile ronnie arasindaki fark daha dogrusu eski sporcular ile yeni sporcular arasindaki fark 70 - 80' lerin rock muzigi ile su anki pop muzik arasindaki fark gibidir.
  • 1964 dogumlu yarma...
  • geçen gün antreman zamanındaki yani bulk halindeki fotoğraflarını gördükten sonra steroidlerin bir adama neler yapabileceğini anlamamı sağlamış şahıs. 800 pound civarı(yaklaşık 400 kilo) çekmektedir deadliftte. ayrıca, kendisinin boynu yoktur.
hesabın var mı? giriş yap