• son dönemlerde açılan mekanlarla eski itibarını yeniden kazanan nişantaşı'nın yeni gözbebeği. işin başında başak dizer var.

    güzel müzikler çalıyor ve yemekler oldukça hoş. servis bir tık zayıf ; o da zamanla düzelecektir diye düşünüyorum. zira işletme açılalı 1 ay oldu olmadı.
  • güzel dekorasyon, zayıf menü... muhteşem derecede popüler. piyasa yapmak isteyen herkes oraya gidiyor. kimsenin yemek yemeğe gittiğini sanmıyorum.
  • garsonlarının iyi birer garson olabilmek için daha en az 40 fırın ekmek yemesi gereken amatör mekan. fransa'da falan bırak günü, saat çalıştırmazlar.

    bu işler keşke kıvanç tatlıtuğ'la falan 1-2 seneden fazla olabilseydi.

    interior design olarak mekan inanılmaz güzel olmuş ancak bir mekanı belirleyen şey kesinlikle çalışanların kalitesidir. nişantaşı gibi bir yerde karaköy-nişantaşı-arnavutköy arası bir hava yakalamak istiyorsan hödük hödük "burada duracaksan(duracaksan?) şişe açacaksın" diyen garsonlarla çalışamazsın.

    bir de, kalmadı artık bu stand'da escort kızlarla eğlenen kuruçeşme delikanlıları yolma yolları. ve günün sonunda istediğiniz kadar para kazanın, mekanınıza gelen 3 kuruşluk futbolcular sizi maalesef mutlu etmeye yetmeyecek.

    ayrıca...

    michelin yıldızlı restaurant da olsanız siz ev sahibiyseniz ev sahibisinizdir. aylak aylak dolaşıp, milletin gözüne kalksınlar diye bakıp sonra birsürü insan ayaktayken geçip kocişinizle oturamazsınız. bu görgüsüzlüktür.
  • seksi, dışı güzel hizmetinin nasıl olduğunu bilmediğim mekan.
  • duvarlarında dicle çiftçi'nin birbirinden güzel eserleri bulunan mekândır.

    https://www.instagram.com/dcleciftci
    https://www.behance.net/dicleciftci
  • nişantaşı’nda olmanın verdiği gereksiz pahalılığa sahip mekan. ama gerçekten güzel de mekan şimdi allah için. nişantaşı’nın kalabalığından, gürültüsünden kaçıp sakin bir yer istiyorsanız mis gibi yer. ayrıca, dombili ve yüzsüz kedileri siz ne kadar kovsanız da gelip yanınıza çörekleniyor. koltukta oturuyorsanız gelip baya kıçını size yaslayıp yatabiliyorlar asfahsjaj bir nevi yastık görevi. sırf bu yüzden bile gidilebilir.
hesabın var mı? giriş yap