• churchill'le beraber beğendiğimiz iki bot çeşidinden biridir.kahverengi ve upuzun konclusu cok şıktır.
  • bahsi geçen bu iki abd başkanı birbirlerinin kuzenleri olmaları açısından akrabadırlar.
  • cologne çıkışlı alman müzisyen. janr açısından çok geniş bir yelpazeye hitap etmektedir. house party'lerin kapanışı için güzel çalışmaları bulunur.
    (bkz: elliot)
    (bkz: montreal)
    (bkz: aroud you)
    (bkz: sea)
    (bkz: night moves)
  • almanya`nin koln vilayetinden cikmis, kutugu berline bagli alman electropop gibi guitar pop gibi son senelerde duydugum en iyi seylerden birine imza atmis bol cowbelli hi hatli alman panzerleri. rapture`in az gitarli olani gibi. almanlar boyle gruplar cikarinca bizim de cikarmis sayilmamiz gerekiyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=ubs6mm05kdy
  • berlin festival'de iyi bir performans sergileyen alman müzik grubu.
  • kendi kızına "babam her cenazede ceset, her düğünde gelin, her vaftizde bebek olmak isterdi." dedirtebilecek bir ego sahibi.
  • buraları yakın zamanda entry'ler ile dolduracak, 90 doğumlu, gelecek vadeden bir müzisyen.
    nevi şahsına münhasır tarzının nasıl ortaya çıktığı sorulduğunda elektronik müzikle ilk defa köln'de tanıştığını, bu müzik türünün yarattığı enerjiyi çok beğendiğini ancak performans anlamında indie tarzını benimsediğinden (daha önce beat!beat!beat! adında bir grupta indie müzik yapmış) ve vokal müzik yapmaktan hoşlandığından ikisini birleştirdiğini beyan etmiştir. yaptığı müzikle insanlarda önce dans etme hissi yaratıp sonrasında şarkı sözleri ve armoni ile bir duygu karmaşası yaratmayı amaçladığını söylemekte, ki başarıyor da bana sorarsanız. moving on şarkısına dans ederken ağlamışlığım da vardır.
    ağustos ayında çıkardığı kendi adını taşıyan albümün hazırlıklarını diğer müzisyenler gibi stüdyoya kapanarak değil de konserler vererek yaptığını, yeni yaptığı şarkıları bu konserlerde dinleyenleri üzerinde test ettiğini, hatta bazen şarkı sözlerini bile sahnede yazdığını/değiştirdiğini belirtmiş bir röportajında.
    uzun vadede bir master plan'inin olmadığını ancak dört adet yeni şarkı üzerinde çalıştığını ve önümüzdeki yaz bitiminde yeni bir albüm çıkarmak istediğini söylüyor. prince gibi her yıl yeni bir albüm çıkarmak istemekteymiş.
    yolu açık olsun diyoruz efendim. yazdan bu yana obsesif bir şekilde dinlemekteyim kendisini. salt onu canlı dinlemek için kalkıp bir haftasonu almanya'ya gitmişliğim var. elektronik pop ve indie sever bir dinleyici olarak tarzına hayran olmamak elde değil.
    uzun lafın kısası, hastası olduğumuz müzisyendir.
hesabın var mı? giriş yap