• championship'te geride kalan 16 maçta 12 gol atarak krallık yarışını önde götüren santrafor.
  • 11 milyon sterlinlik, ingiltere alt ligleri için rekor olan acayip bir meblağ karşılığında fulham'a transfer oldu.
    ederinin hâyli üzerindeki bu transfer epey konuşulur, öte yandan işin saha boyutunda ise mcdermott'la yakaladığı uyumu magath'la yakalayıp yakalayamacağı elbette merak konusu.
  • fulham'da ingiltere championship 2014-15 sezonunda 44 maçta 17 gol 6 asist ile oynamış.
  • football manager 2015'te fulham'ı çalıştırdığım sıralar kulübün en değerli ismi olarak gösterildiği halde sakatlıktan top oynadığını göremediğim, her forvet sıkıntısında küfürü bastığım futbolcu.
  • motherwell'den şampiyonşip lig'e transfer olduğu 2008/2009 sezonundan beri kah cardiff city, kah leeds united kah sa fulham formasıyla alt ligi kasıp kavuran 1986 (29) doğumlu iskoç kısa forvet*.

    2014/15 yılı sezonu başında 11,8m euro karşılığında leeds united'dan fulham'a geçmesi zamanı için şampiyonşip ligi transfer rekoru idi.

    sonrasında bu sezon (2015/16) transfer piyasasının cılkının çıkması sonucu, andre gray (burnley - 12,4m euro) ve jordan rhodes (middlesbrough - 11,9m euro) transferlerinin ardından 3. sıraya düştü.
  • (bkz: #58907660)

    2015/16 sezonunda ingiltere şampiyonşip ligini 20. bitiren fulham'da, 45 maçta skora 21 gol, 9 asistlik katkı yapan alt lig efsanesi forvet. gol krallığında 25 gol atan şampiyon burnley'in forveti andre gray'in ardında 2. oldu.

    performansı sayesinde '2015/16 ingiltere şampiyonşip ligi yılın takımı'na seçildiğini belirteyim. aynı başarıyı leeds united forması altında gol kralı* olduğu 2013/14 sezonunda da elde etmiş olduğunu ekleyip, entry'sini terk edeyim.
  • 14,3 milyon euro karşılığında championship ekiplerinden aston villa'ya transfer olmuş 30 yaşındaki alt lig golcüsü. son üç sezonda championship'te toplam 66 gol attı.

    daha önce de bizi premier lige çıkar diye 12 milyon euroya fulham'a gitmişti. orada nerdeyse küme düşüyorlardı. bakalım kendine verilen bonservis ücretinin karşılığında aston villa yönetiminin yüzünü güldürebilecek mi
  • gökmen özdenak'ın kulakları çınlasın, pornografik rakamlara transfer olan championship golcüsü. önce fulham'a sonra ise aston villa'ya transferi için toplam 26 milyon euro bonservis ücreti ödenmiş futbolcu.

    fulham'da iken arkasında deneyimli scott parker, iyi bir 10 numara bryan ruiz, iyi bir forvet hugo rodallega ile oynamış gollerini de atmıştır. fulham'daki sezonlarında takımı bırak premier lige yükselmeyi, sezonu genellikle küme düşme tehlikesi ile geçirdi.

    daha önce oynadığı cardiff ve leeds takımlarına çağ atlatamamış ross, iki sezon önceki fulham gibi ligin iddialı takımı olan aston villa'ya 14 milyon euro karşılığında transfer oldu. ve yine takım arkadaşları ile birlikte bir şeye derman olamamakta.

    golcülüğün beş para etmez takımı şampiyon yapamadıkça. sana yine bu paraları veren enayi bulunur elbet. ve hatta bu takım yolda da (bkz: sunderland)
hesabın var mı? giriş yap