• reklamında pek sevimli bir kediyi oynatan rowenta ürünü
    söz konusu kedi hayvanı için: http://www.youtube.com/watch?v=x3slixziu_e *
  • bildiğin sessiz çalışan makine. tebrik edilesice.
  • fiyatı 500 tl civarında gezinen sessizlik.
  • "silence force extreme" reklamı "silence for sextreme" gibi duyulmaktadır. ses oradan buraya gelene kadar yolda ne oluyorsa artık.* ayrıca sextreme ne yahu?!*
  • şu sıralar çeyizime katmak için can attığım elektrik şeysi. fiyatı da 700 küsür civarlarından geziyor. ama olsun çogzel oyuncak gibi bişi.
  • algıda seksçilikten olsa gerek silence for sex dream olarak duyulan reklama sahip süpürge.
  • biz bunun rowenta silence force extreme ro8221 modelini aldık. bebekli ev olacak, tozu iyi süpürsün dedik, 800 lira verdik aldık. yorumlarımı yazayım da alacak olanlar göz önünde bulundursun.

    birincisi alet gerçekten çok güzel, çok kaliteli. emiş gücü mükemmel. sessizlik desen yan odadan duyulmuyor, vaadedildiği gibi gayet sessiz.

    ama arkadaş, bununla halı süpürmek bir işkence. bir de süpürge ucuna, borusuna falan "ergo comfort" yazmışlar. güya konforlu ve ergonomik yani. o kadar güzel bir süpürgeye böyle bir süpürge ucu nasıl olur anlamıyorum. süpürgenin ucu halının üstünde yürümüyor, akmıyor arkadaş. halının tüylerinin dokuması yönünde çok güzel, tüylerin tersi yönünde takır takır takır zıplıyor süpürge. hayır halı dediğin böyle süpürülmez ki, süpürge ucunu itersin çekersin, itersin çekersin. bunu illa halının tüyleri yönünde iterek süpüreceksin, geriye çekerken havaya kaldırıp kendine çekeceksin, sonra yine halıya koyup iterek süpüreceksin. sürekli tek yönde. halıdan kaldırmadan çekersen takır takır zıplıyor halıda.

    servisine sorduk, emiş gücünü düşürün dedi. lan ne emiş gücü? süpürgeyi çalıştırmadığım halde, fişini bile takmadığım halde çalışmayan süpürgenin ucu halıda yürümüyor ki. servisine sordum, ucu getirin dediler. götürdüm baktılar arıza falan yok. fırçaları mı açık dediler, hayır fırçaları da açık değil ama sanki fırçaları açık gibi davranıyor. sorgusuz sualsiz yeni uç verdiler, getirdim taktım, o da aynı. süpürgenin kronik özelliği bu yani, arıza falan değil. ergo ve de comfort olma iddiasıyla sunulan süpürge ile azıcık tüyü olan halı süpürülemiyor. tüysüz halıfleks ve parke süpürmek için çok iyi ama. çok kaliteli ve ergo bilmemne uç olduğu için öyle olabilirmiş. ulan kalitesiz yap o zaman. halihazırda kullandığım ve aldığımız bir ürün yanında hediye diye verilen en ufak bir özelliği olmayan uyduruk arçelik süpürgenin böyle bir problemi yok. kaliteli olunca halı süpüremiyorsam ne anladım ben o kaliteden?

    donanımhaber forumunda da ilgili başlığa yazdım, vay şöyle memnunuz, vay böyle memnunuz diyenler de patır patır döküldü "halılarda zor hareket ediyor ama memnunuz" diye. halının tüyleri yönünde iterek süpürecekmişim, sonra havaya kaldırıp süpürge ucunu havadan kendime çekip, tekrar halının tüyleri yönünde itecekmişim. bu şekilde kullanırsak yormadan iyi temizliyormuş. ulan öyle süpürge ucu havaya kaldırıla kaldırıla halı mı süpürülür? alüminyum borusuyla birlikte dört kiloluk süpürge ucunu her hareket öncesi havaya kaldırıp çekerek halıyı sadece tüyleri yönünde süpürmek nasıl bir mantıktır? karım kullanacak lan bunu, herkül değil. yorulmayı bırak, evi iki kere süpürse bildiğin kas yapar adam bununla. ben bunları 800 lira verdiği süpürgeye bok sürdürmemek "ulan buna mı 800 lira verdik amk", "o kadar para verip aldık bi kere, bari memnun olmaya çalışalım" demek isteyenler olduğunu tahmin ediyorum. aklı başında kimse, eğer hakikaten tüylü bir halı süpürüyorsa bundan memnun olamaz. halı da süpürge ucu havaya kaldırıla kaldırıla süpürülmez. temizliğinin iyi oluşuna zaten bir şey söylemedim bakınız en başta temizliğinin iyi olduğunu belirttim zaten, tabii kullanabiliyorsanız. ben bu durumu mercedes araba alıp tekerleklerine at arabası tekeri takmaya benzettim.

    sağolsun media markt ve satış sonrası hizmetleri sayesinde dünyanın da parasını verip aldığımız süpürgeyi para iadesi alarak iade ettim kurtuldum. alacak olanlar, özellikle halı süpürmek için alacak olanlar iki kere düşünsün derim. media markt'a ve satış sonrası müşteri hizmetlerine de ayrıca teşekkür ederim.
  • silence force extreme modelinin reklamındaki kadının, ismi silence for sex dream gibi telaffuz ettiği süpürge.

    o ne biçim telaffuz bacım?
  • 2 yıldır kullanmaya çalışıyorum.
    berbat, alan pişman olur.
    çekiş gücü 2-3 hafta kullanımdan sonra düşüyor.
    yok filtre vs geveliyorlar, temizleyin diyorlar, hikaye okuyorlar.

    süpürgenin içini bile açtım temizledim, yine de olmuyor.
  • ben de aldığıma pişman oldum, almadan burayı okuyan olursa uyarma amaçlı yazdım. aynen üstteki yazarın dediği gibi oldu, birkaç hafta çekti sonra bitti. toz torbasız diye almıştım ama parayı sokağa atmışım. tekrar torbalı modellere döneceğim, yazıklar olsun böyle berbat bir cihaz sattıkları için. reklama bu kadar para yatıracaklarına doğru dürüst bir ürün geliştirmeye yatırsalarmış daha iyi olurmuş.
hesabın var mı? giriş yap