• yaz tatilinde öğrencilere asgari ücret karşılığında iş vaat eden söylem.

    sen önce atamayan öğretmenlere iş bul dedirten cinsten.

    kaynak

    edit:imla.

    edit2: atanamayan öğretmenlerin sorununu kpss'ye yeterince hazırlanmamaları, kendi alanların da bile yeterli olmamaları şeklinde yorumlamak eğitim 'sistemi'nin işlemezliğine göz yummak, bunu görmemek demektir.

    her sene ihtiyaç fazlası bölüm açarak nüfusun büyük bir kısmını diplomalı yapmak eğitim sisteminin iyiliğini göstermez.

    nesilden nesile değil seneden seneye gittikçe kötüleşen eğitim sisteminin ürünü olarak kendini geliştir(e)memiş bir öğretmen adayının benim gözümde hiç suçu yoktur.

    öğrencilerin stajyerlik ucretlerinin hakkaniyetli ödenmemesi sorununu çözün de sonra "sosyal çalışmalara katılma vaadi" ile gelin.

    sınavda yetersiz soru çözen, kendi alanında başarılı olamayacak kadar kötü bir aday, eğitim sisteminin kusurlu ürünüdür.

    edit3: sınavda bütün sorular doğru çözülse dahi mülakat sistemi engelini aşamadan atamanın gerçekleşmeyeceğini hatırlatan @cukumukestiler 'e teşekkürler.
  • işsizine iş bulamayan ülkede,asgari ücretle öğrenci çalıştırmak ta nasıl bir vaat. biz emeklileri sistemden çıkaramamanın sıkıntısını yaşarken, adam birde öğrenciyi sisteme sokuyor. saçmalıktan başka bir şey değil.
  • eee hani kıraathanede oturup bedava kek yiyecektiler? o zenginler için sanırım fakir olan öğrenciler kıraathanede asgari ücrete çay servisi yapacak.
  • sosyal çalışma dediği akp gençlik kollarıdır, bilal oğlunun dindar ve kindar gençlik yetiştirme vakıflarıdır, kuran kursları ve cemaatlerdir. o yüzden heyecana gerek yok, devlet bütçesinden cemaatlere ve yandaş vakıflara para aktarmaya arttırarak devam edeceğiz diyor yani.
  • "asgari ücretle yaşamaya alışma vaadi."

    kıraathaneleri de aştı insan gerçekten hayret ediyor.
  • "millet kıraathanaede kek yiyecek"
    "bahçede yuvarlanacak"
    "çocukları asgari ücretle çalışacak"

    yanlış anlaşılmasın, ağzından çıkmış seçim vaatleri bunlar
    bunları vaat ederek oy toplamak istiyor

    te allam
  • öğretmen düşmanlarının virüs gibi yayıldıgını görüyoruz. adam burdan bile öğretmene saldırıyor. zamanında kpss’den 87 puan alıp atanamayan birisi olarak yazıyorum bunları: sözel mezunu olmama rağmen 30 matematik sorusunun 26 sını yapıp atanamıyordum ama paşam genellemenin amına koydugu için isyan edemeyeceğiz hükümetimize. versin herkese para dağıtsın padişahımız gönüller ferahlasın.
  • ülkeyi asgari sınıra dayayan birinin boş vaadi.
  • kek yapacak, çay demleyecek eleman arıyor galiba.

    boşuna aramasın, açamayacak kıraathane falan.

    tamam mı? tamam. hadi canım.
  • öğrenciler için güzel vaat ama uygulama nasıl olacak o önemli. 100 bin öğrenci neye göre seçilecek ?
hesabın var mı? giriş yap