• zaten akp yi yaratani kuran,
    sahibi kendisi olduğu için
    akp ile son seçimidir.
    akp nin son kullanma tarihi geçmiştir.
    bir başkan seçilsin,
    önce akp yi ayıklayacak olduğundan
    normal durumdur.
  • ne zararı erdoğan olmasa akp bir hiç,erdoğandan sonra ve bu kadar rezillikten sonra siyasal islam asla iktidar olamayacak.chpnin iktidar olamayışını eleştirenler chpnin durumu mumla arayacak,chp hiç olmazsa koalisyon filan iktidarın ucunu gördü siz onu da bulamayacaksınız.
  • çevresine bakarak türk siyaseti hakkında yürüttüğü tahminlerle 16 yıldır hüsrana uğrayan ve anlaşıldığı kadarıyla zerre miktar akıllanmayan ekşicilerin gerçek sandığı rüya.

    umut, umut, umut nereye kadar. eski ssk müdüründen, islam işbirliği teşkilatı isimli zamazingonun pir-i fani sekreterine kadar herkese umut bağladınız. kimi zaman oldu, cumhurbaşkanı yaptırmayacağız diye meydanlara aktığınızın adamın "adayım" sözünü duymak istediniz. şimdi yeni kurban yalovalı bir dershane hocası.

    bu umuda gerçeklik katmak için sosyolojik verilerle destekliyorlar bir de. eskiden "abi işte bak masada dört kişiyiz, hepimiz cehaplıyız, imkansız kazanamaz bunlar" şeklinde yapılan hede; laiklerin, toplumda fazla gürültü yapan bir azınlıktan ibaret oldukları şuuruna varmaları ve çözümün çoğunlukta olduğunu anlamalarıyla "ak partililer de artık bıkmış vaziyette"ye evrildi.

    oysa tarafgirliği bırakıp aklı selimle düşünüldüğünde bile rte'nin ak parti'ye zarar vermesinin muhalliğini görmek mümkün. çünkü ak parti diye bir şey yok. ak parti denen şey koca bir koalisyon, bir ideolojisi yok, pratik çözümlere dayalı ve onu bir arada tutan tek şey tayyip erdoğan. tayyip erdoğan'ı denklemden çıkarırsan ak parti kalmaz zaten. tayyip erdoğan en fazla kendine zarar verebilir.
  • tok açın halinden anlamazmış.
hesabın var mı? giriş yap