rte'nin arkasında ıslanan bahçeli
-
arapçı partinin getir götürünü yaptığı için normaldir. iyi bari şemşiyeyi ona tuturmamışlar.
sen sana ağız dolusu küfürler eden kişi ile sırf rant ve siyasi çıkar uğruna ittifak eylersen sonucunda da bu tarz algı çalışmalarıyla fahrettin altunun "mehapelisi" olursun.
bu arkada sahipsiz kimseler gibi ıslak ve boynu bükük bırakılan kişiye 7 haziranda başbakanlık teklif edildi de arapçılık uğruna kabul etmedi. -
bahçeli’nin cumhur ittifakındaki yerinin fotoğrafıdır.
-
stepne diye bagaja atmamalarına şaşırdığım fotoğraftır.
-
-
şu adam ülkede en az saygı duyduğum birkaç insandan biridir. kafasına ceviz kadar dolu yağsa hakkıdır.
-
başlığı okuyunca ve içeriğe bakınca bir kötü niyetli benmişim meğer dedirtti.
resmen adana limanı'nın sansürsüz pozu tarzı yanılgı yaşattı bana.
oysa ben kürsüde erdoğan konuşurken hayran hayran bakan dudağını falan ısıran bir bahçeli beklemiştim. meğer cidden şemsiye verilmemiş yerli ve milli stepneye. -
kurt yediği ayazı unutmaz falan
-
-
açıkçası o kadar adam arasında şemsiye açıp bahçeli'nin kafasına tutacak bir kişinin bile bulunamaması im kan sız.
malum şahsın egosunu ve ittifak içindeki hdp restleşmesini düşünürsek, malum şahsın emriyle planlanıp çekilmiş ve servis edilmiş bir fotoğraf bile olabilir. had bildirme maksatlı, siz bu ittifakta bu kadarsınız diyen bir fotoğraf.
tam beyaz saray taktiği haa. helal reis. dikkat et biden da sana yapmasın. * -
bahçeli: hesap sormazsam namussuzum
sormadı...
yakın zaman öncesine kadar bahçeli'nin akp ve rte hakkında söylediklerini çok iyi bilen mhp tabanının halen bu şahsı desteklemesi bahçeli'nin şu halinden çok daha şaşırtıcı.
acaba mhp'liler "biz bu şahsın bugüne kadar ne faydasını gördük? koskoca parti de adam mı kalmadı?" diye hiç mi düşünmüyorlar?