• recep tayyip erdoğan neden hiç bir siyasi ile tv önünde tartışmaya çıkmıyor? yıllardır hep merak ederim. ak partili arkadaşlar liderlerinin bu davranışlarına bir açıklık getirirse memnun olacağım.
  • muharrem incenin soracağı sorulardan korkmasıdır. sadece inceden değil karşısına halkdan birisinide koysalar çıkmaz öyle bir programa, çıkamaz.
  • bizzat recep erdoğan bunu vakti zamanında açıklamıştır.

    üzerimden prim yaptırmam, demiştir. biliyor çünkü apışıp kalacağını.
  • milletin ta kendisidir. adam anket yaptırıyor ve hatırı sayılır bir kitlenin cebinde olduğunu görüyor. haliyle ince'ye karşı mutlaka kaybedeceği bir programa çıkma gereği görmüyor. peki kendisinin oyu %20-25'lere düşseydi düelloya çıkmama inadı sürer miydi? asla!
  • ahlaksiz it gelmis bir de burada millete sovuyor.
    korkunun ecele faydasi yok satilik klavye, simdi ekrandan kacsa da, sandikta milletin tepkisinden kacis yok.
  • madara olma korkusu elbette bu sebeplerin arasında var ama asıl sebep bu değil.

    bu bir strateji. hiçbir rakibiyle aynı seviyede görünmek istemiyor. herkese üstten baktığına inanıyor ve inandırmak da istiyor. "bunlaaar", "ya sen kimsin ya", "eeeey" gibi söylemler de bunun parçası tabii.

    televizyonun gücü çok fena çünkü, bu konularda. çıksa ve laf dalaşını kazansa bile kaybeder. aynı seviyeye gelmiş olur ve o zaman işler iyice değişir.

    asla çıkmayacak.
  • kaale almıyor yazmış birisi. siyaset dediğin olgu televizyoncu beğenmeme, soru beğenmeme, karşındakini küçümseme yeri mi? siyasette çıkılır çat çat çat her soruya cevap verilir, insanların kafasındakiler cevaplanır, ama beğenirsin ama beğenmezsin. hele de seçim dönemindeyse; aday kafaları berraklaştırmak için elinden geleni yapmak durumundadır. kaşına gözüne oy vermiyor insanlar... bunun adabı, usülu, budur. televizyona çıkmıyor çünkü onu kaale almıyor gibi bir durum söz konusu olamaz.

    çocuk oyunu mu bu? hııı hiç de bile öyle değil bi kere, sizi kaale almıyooor... mızıkçılaaar... deyin tam olsun. ulan usül erkan kalmadı hiçbir kolda..
hesabın var mı? giriş yap