• akp genel başkanı recep tayyip erdoğan dün gece zeytinburnu'nda gece mitingi yapması ile gerçekleşmiş olaydır.

    sayın erdoğan, taklitler sadece aslını yaşatır. ayrıca koskoca iktidar partisinin topladığı kalabalık buysa, hiç miting yapma daha iyi.

    link
  • psikolojik üstünlüğü muharrem ince'nin ele geçirdiğinin ilk işaretidir. ilk, tek olmakla kalmaz. yarın bir gün daha farklı şeyler görürüz.
  • kendi partisinde başkan olamayan muharrem ince'nin, cumhurbaşkanlığı peşinde koşarken erdoğan'ın korkutup, gece yarısı miting yaptırması ne kadar da trajik.
  • bir zamanlar iett'de geçici işçi olarak görev alan birisi belediye başkanı, başbakan ve cumhurbaşkanı olurken sesi çıkmayanlar gelmiş partisince seçilmeyen ince'nin cumhurbaşkanlığı peşinde koşması hayali falan diyor. bre gerizekalı, başkalarının lafıyla konuşacağına önce bir düşün; kimse anasının karnından cumhurbaşkanı olarak doğmadı, elbet bir geçmişi var. ince'nin geçmişi öğretmenliğe dayanıyorken senin taptığın adamın geçmişi iett'de temizlik işlerine gidiyor. şimdi hangisi daha önde, ama dürüst ol?

    tanım: rte'nin yaptığı gaflar ve bu tarz taklitleriyle cumhurbaşkanlığını kendi elleriyle ince'ye iteliyor gibi bir görüntü var. sanki battık da bunların elinde patlasın bari düşüncesi midir bilemiyorum.
  • (bkz: 31 mayıs 2018 akp'nin efsane ordu mitingi)'nden hallice olan mitingcikdir.
    görünüşe göre halk artık akp'lilerin konuşmasını dinlemekten yılmış.
  • aslında biraz tersi de doğru olan önermedir.

    televizyondan gelen sesi uzaktan duyup rte propagandası diye gelip kapatacakken ince'nin konuşması olduğunu fark edip bıraktığım çok oldu son zamanlarda. akp'li insanlarımızın zihin formulasyonuna hitap edecekse ince'nin yapmasında sakınca görmüyorum, katlanabilirim biraz konuşmada rte moduna, yeter ki artık bitsin, resmen bıktık.
  • başlıkta birbirinin söylediklerini tekrar eden aktrollerin olması manidardır...
hesabın var mı? giriş yap