• the times gazetesine göre ingilizler için oldukça mantıklı bir tekliftir.

    times’taki başyazıdaki şu kısım oldukça dikkat çekici:

    “ingiltere, erdoğan'ın dün konuşmasında dile getirdiği abd düşmanlığını paylaşmıyor, kürtlere ve muhaliflere acımasız muamelesini de onaylamıyor. ama yine de erdoğan ingiltere'ye mantıklı bir teklifte bulundu.”

    nedir bu mantıklı teklif? seçim öncesi ne teklif edildi bu ingilizlere ki times gazetesinden batı’ya “bize kızmayın, mantıklı bir teklifi vardı.” diye kendini savunmaya çalışıyorlar?
    sorular, sorular...
  • akla osmanlının çöküşünü ve kurtuluş savaşının başlangıcını getirir.
  • (bkz: holosko artı bir miktar pa) tamam lan tamam şaka amk...
  • (dikkat yazı ağır fütürizm icerir) ingiltere tarih boyunca her zaman kazanan ata oynamış bir ülke. erdoğan'ın yurt dışı gezilerinden çıkardığım sonuç,cumhurbaşkanlığı seçimlerinin galibinin erdoğan olacağı yönünde. ingiltere avrupa birliğinden çıkıyor. yeni konjonktüre kendini adapte etme sürecinde.almanyanın etkisini kırmak için bölgede müttefik bulmaya çalışıyor olabilir.
    bence iyi teklif ingiltere kullanımına verilecek askeri üs yada üsler. son dönemde almanya'nın incirlik ve konya'daki askeri üstlerden taşındığı düşünüldüğünde en mantıklı önerme bu olur. son tahlilde ülkede avrupa birliğine üye nato üyesi asker kalmayıp, ortadoğu'da ingiltere'ye askeri bir müttefik teklif edilmiştir. amerika ve avrupa birliği (almanya) bağımsız bir kürdistanı desteklemekte, geleceğe yönelik yatırımlarını bu doğrultuda yapmakta. sanırım ingiliz siyaseti kurulacak bir devleti desteklemektense , 1000 yıldır bölgede var olan devlete yatırım yapmayı daha kârlı bulmuşlardır.
  • bu saaten sonra ,kıbrıs,kerkük ,suriye politikası ve açılım süreci ile ilgili bolca haberler duyacağımızın işaretidir ,kulaklari ve gözleri dört açın.
hesabın var mı? giriş yap