• haklı bir tespittir.

    dolar, euro uçtu, türk lirası tarihin en değersiz günlerini yaşıyor.
    enflasyon tarihin en yüksek seviyesinde, insanlar ev, araba almayı, tatile gitmeyi bırak sofralarına gıda alamaz durumda.
    yolsuzluk ve yoksulluk zirvede.
    ülke istilacı kaynıyor.
    merkez bankası rezervleri eridi, üstüne üstlük borçlandı.
    halkın kredi ve kredi kartı borcu rekor seviyelerde, icra ve iflaslar cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.
    akaryakıt, elektrik, doğalgaz faturaları tavan yaptı.
    gençlerin umudu yok.
    ülkede ifade özgürlüğü kalmadı.
    festival yasakları, müzik yasakları, alkol ve sigaraya bindirilen fahiş vergiler ile insanların yaşam şekillerine müdahale ediliyor.

    böyle bir zamanda, muhalefete muhalefet eden vatan sevgisinden bahsetmesin!
  • peki muhalefete muhalefet edenlerin gördüğü muhalefet ne olacak dedirten başlıktır.
  • terlik bile olsa oy verecek kesim zaten her seçimde oy veren kemik kesim. önemli olan genel seçmenin oyuna hitap etmek. onlarda terlik de olsa oy veririm demiyor işte.
  • kinin akılları bürümüş hali, ülke elden gidecek eyvallah tamam peki senin oy verdiğin parti de başka bir yere peşkeş çekecekse ülkeyi onu napacaz!

    olsun akp olmasın da ne olursa olsun!
  • bu mantık seçim kazanmayı başlı başına zorlaştıran bir söylem ortaya çıkarıyor. sanki çok dahiyane bir fikir bulduğunuzu düşünüyorsunuz ama işin aslı öyle değil.

    seçmen için en önemli parametrelerden birisi güven duygusudur. güçlü liderlik dünyanın bütün ülkelerinde önemlidir. siz "terlik bile aday olsa..." derseniz sizin kafadaki üç beş kişiye hitap edebilirsiniz belki, ama geleceğe dair farklı bir vizyon görmek isteyen büyük ve makul seçmen kitlesinden oy alamazsınız.

    muhalefet umarım aday belirleme işini erteleyebildiği kadar erteler ve bu "terlik koysak kazanırız" kafasından hiç sapmaz. çünkü 2023 seçimleri gerçekten çok önemli. sayın erdoğan'ın, sayın bahçeli'nin ve cumhur ittifakının kazanması türkiye'nin geleceği açısından hayati önemde.
  • demek ülkeyi bir terlik yönetsin istiyorsunuz. ben istemiyorum. isteyene de saygı duymuyorum.

    üstleneceği görevi layıkıyla yerine getirebilecek bir aday yerine siyasi hırslar uğruna getirilmiş bir adaya oy vermeyeceğim. ortada bir şımarıklık varsa o da ülkenin en önemli kolduğuna terlik oturtmaya çalışan hainlerin şımarıklığıdır!

    o koltuk mozambik koltuğu değildir hatırlatırım!
  • aci ama gercek yapmak zorundayiz..
  • yoo, kemal olmasına gerek yok ama solcu bir aday olmadıkça benden oy çıkmaz. ilk seçimde emek ittifakına ikincisinde de boş oy atar geçerim.
  • yeni bir şeymiş gibi pazarlansa da 20 küsur yıldır yapılan şeydir...

    geriye doğru bak anlarsın...

    sonra da ak parti seçmeni cahil, yobaz, bağnaz. he amk beyinsizi...
  • terlik, piyasalar kapalıyken konuşma yapıp arka kapıdan döviz bozdurmazsa, euro-dolar garantili projeleri diğer terliklere peşkeş çekmezse, yüzlerce makam arabasıyla bir yerden bir yere gitmek istemezse, sarayda yaşamak isteyip bir vatandaş olarak bana dünyanın faturasını ödettirmezse, bana sürtük demezse vs. daha sayarım sayfalarca yazarım da yoruluyorum artık. velhasıl kelam terliğe oy verebilirim. en azından istikrarlı bir duruşu olabilir diye düşünüyorum.
    he bu arada terlik üniversite mezunu değildi dimi ya. pardon aday olamaz o zaman. terlik elendi. sıradaki gelsin lütfen.
hesabın var mı? giriş yap