• aslinda "rtük ün ceza olarak yayinlattigi belgeseller" olmasi gereken şey.. zira bir tane yok bin tane var ki ben sapik gibi hepsini cok seviyorum.. sıkılmadan izliyorum.. kah cnbce'nin family guy adli diziyi cocuklarin izleyebilecegi bir saate koymasi nedeniyle alinoi belgeseline bakiniyorum, kah fox tv'nin ana haberlerinde cocuklarin ahlaki ve ruhsal gelisimini tokatlanmasi neticesinde, mubadele anilarini izliyorum..

    tamam belki discovery belgeselleri, national georaphic koşmalari gibi degil, ama 1970 yilinda yapilmis erzurum'un manyak kuş cennetini anlatan belgesel de eglenceli be arkadas.. oturuyorum karşısına, aliyorum onume bi tabak karpuzu, cekirdeklerini "püh" sesi ile cikarta cikarta izliyorum.. kültürleniyorum.. cok mutlu oluyorum.. family guy bana ne vermis ki simdiye kadar? oysa bak şarap yapimini ögrendik!
  • bunlardan birinde sualti canlilari anlatiliyordu. hatta dalgiclardan biri yilanbaligi oksuyordu falan... bence gayet guzel, duzgun bir belgeseldir.

    bu belgeseller, yayinlayan kanal icin belki ceza olabilir ama kimi izleyiciler icin de odul gibidir. ustelik mukemmel muzikleri de vardir.
  • çağımızın acı biberi...bir daha yaparsan sana belgesel yayınlatırım...utanç!
  • bu sabah kanal d de dobra dobra yerine gösterilen su altı belgeseli, yerine geçtiği program düşünüldüğünde izleyenler için en büyük ödül olmuştur.
  • keşke rtük tüm büyük kanallara bu cezayı surekli verse bizde sacma sapan kadın programlarına maruz kalmasak...
  • bir kere denk geldim bu belgesellerden birine. matematik ile ilgili bir belgeseldi. ben de o ara dizi mi, film mi, bir şey bekliyordum. bu ne yaaa demiştim. ama belgeseli seyrettikçe çok keyif almıştım. lan keşke hep bunlardan yayınlasanız ya diye düşünmüştüm. belgeselin suçu ne?
  • ceza olarak yayınlanan belgesel tabiri yanlıştır. normalde o kanal kapatılmıştır. eskiden hatırlarsanız açıklayıcı bir yazı tüm ekranı kaplar ve bütün gün kalırdı. bunun yerine daha verimli ve eğitici olması için belgesel koyulması kararlaştırıldı. yani kanal kapalıyken bir işe yarasın diye.
  • - patron burada 70lerden kalma 180 koli belgesel rulosu var burada napalım atsan da atılmaz şimdi, depoda da yer kalmadı.
    + nebliim gidin rtüke verin o düşünsün!

    ve olaylar gelişir.
hesabın var mı? giriş yap