• bushcraft ile ilgili kanallar içinde en iyilerinden birisidir. bu abi konuşmayı pek sevmez, videolarında çokca emek vardır, tarzını pek bozmaz.

    marangozluktan, demir dövme işlerine de elinden gelmediği yoktur.

    edit olarak eklemekte fayda var, abi video editleme de bir o kadar başarılı.

    https://www.youtube.com/…l/uco_augyhno7tf-d4jbsxfuq
  • bi insan hem marangoz hem demirci hem viking kanından hem de bushcraftçı olunca böyle bir şey çıkıyor ortaya. kullanıdığı temel ekipmanın hiç biri fabrikasyon değil. bıçağını baltasını, testeresini, bardağını tabağını kendi yapar. yarım güler, hiç konuşmaz. etini dala asar. ayıdan da korkmaz.
  • youtube'da bushcraft videoları çeken, kendine has, sade ve güzel üslubuyla 1 saatlik videoları göz kırpmadan izlenilen işinin ehli güzel adam
  • doğada yaşam konusunda kampçılara daha çok yardımı dokunan bir doğaseverdir. (kullandığı alet edevat bakımından) bir ed stafford değildir, o kafayla izlemek yersizlik olur. kulvarları çok farklıdır.
    doğada yaşama karşın profesyonel olmasının yanı sıra sinematografisi de başarılıdır. güzel kadrajlar kullanir.
    çekimleri; müzik, (monolog) anlatım veya konuşma içermez.
    yalnızca tabiatın, kuşların, akan bir suyun veya baltasıyla kuru ağaçlara indirdiği darbelerin otantik seslerini duyarız.
  • açıp içinde kaybolası videolarıyla aşmış youtuber
  • birkaç haftadır bu yarım gülüşlü vikinge takmış durumdayım. şu sıralar finlandiya'nın kuzeyinde sapmi bölgesinde. videoları inanılmaz rahatlatıcı. ne zaman izlersem izleyeyim akdeniz dağlarının uzun yollarından yaylaya ulaştığım bir öğlen vakti uykusuna dalıyorum. hiç acelesi yok, hiç abartılı hareketi yok, konuşmaz, kameraya artistik bakış atmaz. dünyanın geri kalanından soyutlanmış gibi el yapımı baltası, bıçağı, ahşap oyma kabı-kacağı, iki tane geyik derisi ve iki ufak tenceresi ile zamanı milattan sonra bir yerde dondurmuş gibi.

    web sitesine girdim geçen hakkında daha fazla malumat alayım diye. telefon, instagram, facebook vs. kullanmadığını yazmış. hiçbir reklam anlaşmasını kabul etmiyor. video editlemesine yardımcı istemiyor, hiçbir ürün satışı yapmıyor. önceden de zaten ahşap oymacılığı ve ufak tefek demirciliklerle geçimini sağlıyormuş. çok enteresan adam vesselam.

    youtube'un en güzel kanallarından biri.
  • çektiği videolarda alanının kesinlikle en iyisi olan kişi. boş konuşmadan, müziksiz, sadece video başlığında ne varsa onu icra eden harika bir adam. kesinlikle takip edilmeli.
hesabın var mı? giriş yap