• ingiliz stand up'ci ayni zamanda sunucu. kendisini "s & m willy wonka" olarak tanimlamisligi vardir.
  • bbc radio 2'de programı olan bir geveze. rod stewart ile kızı sebebiyle bir küfürleşme yarışına girmişlerdi, sebebini tam bilemiyorum. noel gallagher ile çok yakın arkadaştır. hatta gallagher olur olmaz anlarda yayına bağlanır programı sabote eder. şaşırdığım şey ise, bbc'nin oldukça argo konuşan, yayınlardan birinde, bir dönem uyuşturucu kullandığını söyleyen birine hala nasıl program yaptırdığı. oluyormuş demek ki.
  • ingiliz stand up dunyasinda oldukca populer olan, stand up dan once uzun sure radyo programlariyle insanlara kendini sevdiren, ismi hep noel fielding ile anilan sahıs. 75 essex dogumludur, cok koyu yaptigi goz makyaji onu cekici degil "farkli" kilabilir ancak.
    aksani muhtesemdir. espirileri yer yer oldukca guldurur.
    my booky wook isimli kitabi aslinda bir otobiografidir.
  • kendisi aynı zamanda ingiliz the guardian gazetesinde haftada bir futbol üzerine eğlenceli yazılar yazar ve her daim west ham'dan bahsetmekten de vazgeçmez.
  • yeni bir andy kaufman vakası.
  • forgetting sarah marshall'ın en ağır bombasıdır kanımca. bir de çıkıp, mtv müzik ödüllerinde jonas brothers'a sarması vardı ki, nasıl gülsem bilemedim.
  • bu seneki mtv video müzik ödülleri törenini başarılı bir şekilde sunan ingiliz komedyen
  • 18 ekim'de bbc radio 2'deki programinda konugu olan jonathan ross ile birlikte actor andrew sachs'in telesekreterine olmayacak mesajlar birakip zor durumda kalan ve dun itibari ile bbc'den ayrildigini aciklayan komedyen. ayrica bbc ross'un talk show'unu askiya almis durumda ve ross'un kovulup kovulmayacagi konusuluyor.
    kendisini ve tarzini begenmesem de boylesi gereksiz bir konuda ingiliz basininda yaratilan kocaman problemi anlayabilmis degilim.

    birakilan mesajlar http://uk.youtube.com/watch?v=u7ihj66wj9g adresinden dinlenilebilir.
  • ingiltere'de herhangi bir gazetede her gün mutlaka o johnny depp'in yandan yemişi yüzünü görebileceğiniz, komik olmaktan çok sinir bozucu gereksiz birisi.
  • jonathan ross'la beraber bbc radio 2 tarafından cezalandırılmışlar ve russell daha sonra istifa etmiştir. olay da şudur; telefon şakalarından birini fawlty towers'ın manuel'i andrew sachs'a yaparlar. adamın telesekreterine konuşup dururlar, en sonunda da sapıtıp russell senin torununla seks yaptı falan diye bağırırırlar.(ki sanırım bu olay da gerçektir) hem dinleyiciler, hem de olayı öğrenen tabloid gazeteler ve bilimum muhafazakar güruh protesto yağmuruna tutar falan filan. komik adamdır.
hesabın var mı? giriş yap