• 1929'da, yani stalin döneminde kurulmuş devlet radyosudur. ingilizce adı voice of russia'dır. ağustos 2011'de istanbul güneşli'de kurulan stüdyo üzerinden türkiye'de yayın yapmaya başlamıştır.
  • 106.4 fm frekansından yayın yapan, eskiden radyo kuzey olarak bilinen rusya'nın sesi radyosu.
  • ilk gün rusyadan bahseden haberlerine denk gelip: "bu ne hacı? rusyanın kazan bölgesindeki otobüs kazasından ya da zenith st.petersburgh'un gollerini kimin attığından banane" dedim güzelim şarkıların arasındaki haberleri dinlerken.

    sonra güzel yayın akışı sıkmayan haber bültenleriyle arabanın vazgeçilmezi oldu. zaten ne radioeksen ne rock fm çekmezken izmirde dinlenilebilecek yegane kanal.ilgi ve sevgiyle takip ediyoruz.
  • istanbul'da 106.4 fm bandından yayın yapmaktadır.
  • son zamanlarda ki yapmış olduğu cingıl değişiklikleri, dj leri vs. çizgisini bozmuş standart, vasat türk radyo kanallarından birine benzemiştir.
    sanki türklerden birilerine satılmış gibi.
  • tekirdağ'da radyo frekanslarını tararken mustang sally'i duyunca şaşırdım, nası lan dedim, peşine cingıl girdi "rusya'nın sesi radyosu, rsfm" diye... şaşırdım.
    bugün entrynin sonundaki takma isim ile limanda otururken konusu açıldı. oldukça iyi yayınları varmış, habercilikte iyilermiş. bende başladım dinlemeye.
  • yolda şöyle kafama göre bir şeyler ararken, hoş bir şarkıyla aramamı durduran sonrasında gelen tüm playlisti ile 6 hanelik radyo hafızasında yerini alan harika radyo istasyonu. işin garip tarafı henüz dinlediğim zaman dilimlerinde habere denk gelmedim. çok denk gelmemek de lazım zaten. üç kuruşluk seyahat keyfimizi rusya gündemiyle meşgul etmek istemeyiz sonuçta.

    entry giriş tarihi itibariyle yayın yaptığı şehir frekansları:

    istanbul - 106.4
    ankara - 93.9
    izmir - 98.9
    bursa - 106.4
    antalya - 90.7
    balikesir - 106.6
    çanakkale - 93.7
    edirne - 106.4
    kocaeli - 93.4
    sakarya - 93.4
    tekirdağ - 106.5
    çorlu - 106.5
    kirklareli - 97.7
    bandirma - 93.7
    manavgat - 90.6
  • bbc nin doğu versiyonu gibi, kısa ve öz haber almak için dinliyorum. çaldığı müzikler de güzel. güncel türk radyoculuğunun az sonra gibi klişelerinden arınsa daha da iyi olacak.
  • babamın arabasında dinlediği radyo kanalı. pindiğimde ben de mutlaka onu dinliyorum. ailece çok memnunuz; zira babamın yaşadığı şehirde rs'den başka bir de trt dinleyebilirsin. yayıncılık dünyasında yapılan doğru düzgün işlerden biri rusyanın sesi.
  • tavsiye ettiğim radyo. rusya bakış açısıyla haber dinlersiniz.
hesabın var mı? giriş yap