• çaylaklık dönemi kısa sürmüş ki, ekşici yazarlar birbirine girmiş. 15 günlük çaylağın yazar olması başlığı altında bir gümbürtüdür gidiyor. yazılarına şöyle bir gözattım, hoş gelmiş.
  • profiline girdiğimde tüm entrylerini favlamışım gibi görünen yazar.

    (bkz: yapacağınız işi sikeyim ben gidiyorum)
  • (bkz: 15 günlük çaylağın yazar olması)

    hangi il / ilçe parti teşkilatını araya sokarak yazar olduğunu sorguladığım kişidir. *

    şaka bir yana, en iyisi bu torpilliyi engellemek.

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • o torpil değildir biz ona referanslı yazar diyoruz
  • bu sözlüğe yazar olmak için 2 yıl bekledik bi de. rezilliğe bak anasını satayım. neyse, ilk karışıklıkta neyi yağmalayacağımızı biliyoruz artık.
  • (bkz: engelle)
    yeni eksisozluk tarzina uygun torpilli yazar.
  • belli ki sözlük yazar olma algoritmasında bizim anlayamadıgımız bir durum var, yazar olan arkadaşa hakaret vb etmeye gerek yok , sözlük yönetimi bu algoritmayı ve kriterleri vb acıklarsa herkes rahatlar kanımca.
  • henüz daha çaylaktı ruvda, bir entry üzerinden mesajlaşmıştık. keyifli bir günümdeydim demek ki ona çabucak yazar olabilmesi için yardım etmek istedim. çaylaklık sırasındaki binlerce insanı sollayıp tez elden yazar olabilmesi için ona birkaç trick söylemekti yaptığım. pek az insanın bildiği şeylerdi bunlar. entry'lerine de çeki düzen verdirdim pek tabii.

    birkaç sefer mesajlaşmamızın ardından yeni bir mesaj daha attı ruvda. yazar oldum sesege, dedi. teşekkür etti.

    yazmış olduğu bir iki metinden, ışık hızıyla yazar olduğunu kavrayan bazı yazarlar da neredeyse 72 saat süren bir lince kurban etti ruvda'yı. kadına yardımcı olmakla iyilik mi ettik kötülük mü, bilemiyorum.

    :-))

    nedense sustum ben o zaman. şu yazdığımı o zaman yazsaydım, ruvda bu denli hırpalanmazdı. bu minvalde bir özür borcum olduğunu da itiraf etmeliyim.

    ona da susmasını tavsiye ettim. millet carladı carladı gitti. cevap vermesi, mevcut öfkeyi harlardı çünkü.

    çabucak yazar olabilmenin önünü açan bu trick'leri de sözlüğün sahibinin entry'lerinden kapmıştım. üstü kapalı söylüyorlardı onlar da. yoksa bir manası kalmazdı da.

    --------------------------

    aylar yıllar geçti. ara ara mesajlaştığım badilerimden biri olan ruvda, bu 30 günlük çaylaklık cezası alışımı fark edip, ortalıktan kayboluşumun farkına varıp, mesaj atan ilk kişi oldu. çok mutlu oldum inanın. sağ olsun var olsun! iyi ki var!
  • ilk entryleri tamamen anket, tanım içermeyen, kocişinden bahseden, formatla alakası olmayan çöp entrylerden oluşmaktaydı, o zamanlar ss almıştım belki siler diye, o zamanlar silmemişti ama şimdi baktım bazılarını silmiş. sözlükte daha arama yapmayı bilmeyen* birisini yazar yapmak ne kadar mantıklıydı? bu yüzden biz kendisinin yazar yapılmasına itiraz ettik.

    ilk entrylerinin çıktısına (bkz: #84614395) buradan bakabilirsiniz.

    bir üstteki yazar entrysinde yazar olabilmesi için trickler verdiğinden bahsetmiş, hamili kart yakınımdır tarzı bir trick mi bu acaba? çünkü arkadaşın 15 günde yazar olabilmesi için sözlüğe hiçbir katkısı yoktu da o yüzden soruyorum. toplam üç hesabım var, üç hesabımda da tamamen formata, sözlüğe uygun yazılar girdim, nice yazardan övgü mesajları ve destek aldım ama hiçbiri 15 günde yazar olmadı, bir seneden erken olanı yok daha doğrusu. hatta bu hesabım çaylak onay listesinde birinci sırada bir haftadan fazla bekledi, evet birinci sırada bir hafta... yani öyle trick verdim de 40 bininci sıradan yazar oldu, sözlük üyeleri boş yere carladı diye bir olay söz konusu değil. zaten haklı olsaydın sesini o gün çıkarır bugüne kadar susup da milletin arkasından atıp tutmazdın.

    (bkz: 15 günlük çaylağın yazar olması)
hesabın var mı? giriş yap