• facebook'a acilan yeni bir grup. arkadaslarim dahil olmak uzere onlarca akilli katilmis, ama isin aslindan haberleri yok.

    halbuki bilseler, yabanci menseili ucuz hava yollarinin istanbul'a inisini biz kendimiz engelliyoruz, kendi ucuz havayollarimizi korumak icin. easyjet disinda, buyuk sirketlerin uzantisi olmayan hangi ucuz havayolu turkiye'ye geliyor?

    ayrica ryanair gelse gelse dalaman'a gelir. ryanair'le ucan universite ogrencisi disindaki kitle, deniz-gunes tatiline giden kiro avrupali turistler. onlari istanbuldan cok kiyi seridi ilgilendiriyor.
  • türkiye'de güzel kazanacağının bilincinde olan irlandalı firmadır. ya sadece avrupa birliği ülkelerine gidiyorlar , yada piyasa'ya girmesine engeller var. londra'dan dublin'e , dublin'den glasgow'a, glasgow'dan londra'ya olan bu üçgeni 120 pound'a çok rahat uçabileceğiniz firma. kaldi ki bu paraya londra izmir tek yön uçuyorum.

    benim iddiam firmanın biri 100 tane uçak siparişi veriyor, thy'nin durumu zaten belli iken pasta'dan rynair'e pay vermezler diyorum.
  • olası bir vize anlaşmasında istanbul'dan uçuşlarına başlamasını temenni ettiğim, uçan dolmuş tadında bir havayolu şirketidir. hatta o kadar baba bir şirkettir ki sizin için gezi planı yapar; e-mail adresinize 10 € ya 5 ülkeye gitmek ister misiniz diye tatlı mesajlar gönderir.
    (bkz: umut galatasaray'ın forvetidir)
    (bkz: başı sağolsun)
  • ryanair bu sene yaptığı kıbrıs rum kesimi uçuş ve base sözleşmelerinin ardından, türkiye'ye adım dahi atacağını zannetmiyorum bu saatten sonra. yeni kurulan cobalt air ve cyprus airways firmalarına sağlam rakip olma çabasında şu an.

    dublin, madrid, roma, barcelona gibi avrupa şehirlerinden ve tel avivden, ağırlıklı olarak larnaka ve baf'a seferler düzenlenmeye bu sene içerisinde başlayacaklar. hatta baf base olarak kullanılacak.
hesabın var mı? giriş yap